Oana Pellea, provocare pentru români, de 1 Mai: Teatru versus mititei

Îndrăgita actriță Oana Pellea vrea să-și satisfacă o curiozitate legată de ziua de 1 Mai, astfel că a lansat o provocare superbă pentru români: teatru versus mititei.

Oana Pellea sărbătorește 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, în Capitală și nu oricum, ci prin muncă. Actrița va fi, vineri, începând de la ora 19:00, pe scena Teatrului Metropolis, unde va juca în spectacolul "N(aum)", după texte de Gellu Naum, alături de Cristina Casian.

"Lansez şi o provocare cu această ocazie: teatru versus mititei. Sunt curioasă câţi români ar putea renunţa la grătar pentru o seară de spectacol", a spus actriţa pentru libertatea.ro.

"Un univers, o ușă spre o altă realitate, un vârtej de cunoaștere, un labirint de inițiere: întâmplarea acestui scenariu și spectacol ține de întâmplătorul obiectiv. Senzația mea este că trebuia să mi se întâmple această întâlnire: Mariana Cămărășan, Cristina Casian, Vladimir Turturică și universul naumian. Mulțumesc domnule Naum că ne îngăduiți", a declarat Oana Pellea.

"Trăim într-o lume în care abandonăm cu uşurinţă frământările celuilalt. E un privilegiu să exişti într-un univers unde drumul spre vindecare nu se face de unul singur", a spus, la rândul său, și Cristina Casian.

De două zile, Oana Pellea este de două zile și ambasadoarea fundației „Make a wish", care şi-a propus să îndeplinească o dorinţă unor copii grav bolnavi şi recunoaşte că este profund marcată de fiecare caz: "Am jucat şase ani rolul unei asistente care îngrijeşte un copil în ultimele sale zile de viaţă şi am retrăit situaţia de nenumărate ori. Mă gândesc mereu cum ar fi să pot îndeplini acea dorinţă a fiecărui copil aflat în această situaţie".

Teatrul Metropolis, spectacole de excepție în minivacanța de 1 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel