Oana Pellea: "Nu se încadrează în limitele bunului simț"

Oana Pellea
Oana Pellea

"Nu se încadrează în limitele bunului somț" - a fost o parte din comentariul pe care Oana Pellea l-a lăsat la un articol apărut în presă.

Actrița a fost de acord cu ideea vehiculată într-un material care a fost publicat în Ziarul Metropolis cu titlul "Pentru ce nu încep spectacolele teatrelor la timp?". A devenit deja o tradiție ca spectacolele să înceapă la câteva minute de la ora anunțată inițial și acest lucru se întâmplă din cauza spectatorilor care întârzie din diverse motive.

O măsură comună a tuturor teatrelor care să ducă la începerea spectacolelor la o oră fixă, ar rezolva această problemă. De exemplu - așa cum se arată în articolul publicat în Ziarul Metropolis, la teatrele din Moscova, spectacolele încep precis la şapte şi jumătate şi nimeni nu mai poate intra în sală după ridicarea cortinei.

La citirea acestui material, Oana Pellea nu a mai avut de adăugat decât câteva cuvinte. "Dacă spectacolul este anunțat că începe la ora x... spectatorul din elementar bun simț trebuie să fie prezent la sală cu 15 minute înainte. Punct. Orice comentariu sau justificare nu se încadrează în limitele bunului simț", a scris artista criticându-i pe spectatorii care întârzie la teatru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel