Oameni pe Marte, acum 35 de ani. Declaraţiile unui fost angajat NASA

O serie de declaraţii controversate au luat prin surprindere presa internaţională. Informaţiile, aparent confidenţiale, au fost lansate la un post de radio, în direct, chiar de un fost angajat de la NASA.

Totul s-a petrecut în Statele Unite ale Americii, atunci când, în timpul unei emisiuni de radio, în direct, o ascultătoare a mărturisit răspicat: “Am văzut oameni pe Marte, acum 35 de ani”, în timp ce urmărea o misiune NASA, relatează efemeride.ro.

Femeia, cunoscută publicului larg dupa declaraţiile făcute drept Jackie, a recunoscut că este fost angajat NASA şi că a observat oameni îmbracăţi în costume speciale de protecţie pe suprafaţa Planetei Roşii.

Apelul care a uimit o lume întreagă a fost primit de moderatorii staţiei americane de radio “Coast to Coast AM” cu mult scepticism.

Jackie a continuat seria dezvăluirilor, spunând că lucra la salvarea informaţiilor transmise de pe Marte de misiunea Viking, atunci când a observat, într-o altă transmisiune live din spaţiu, oameni.

“Mă întreb dacă poţi rezolva un mister vechi de peste 27 de ani. Roverul Viking se plimba într-un perimetru stabilit iniţial, însa, pe un alt canal, unde primeam imagini live de acolo, deodată, am observat doi oameni în costume de astronaut, nu cele obişnuite, pe care le cunoaştem cu toţii”, le-a mărturisit femeia în direct.

Citeşte şi: NASA trimite oameni pe Marte. Anunț oficial

 
 

“Se îndreptau către Roverul Viking, venind dinspre linia orizontului. Întrebarea mea este: erau oamenii noştri?”, a mai adaugat Jackie.

Pentru a fi şi mai convingătoare, fostul angajat NASA a declarat că nu a fost singura care a observat apariţia misterioasă. Alături de ea, în cabina de control a misiunii, se aflau alţi şase angajaţi.

“Am fugit la etaj, dar deja ne încuiaseră pentru a nu vedea mai mult”, a explicat aceasta.

Misiunea în cauza a implicat trimiterea în spaţiu a doua nave diferite, Viking 1, respectiv Viking 2, lansate la o săptămână diferenţă una de alta, în anii 1970.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel