O vacă a plonjat într-o piscină. Ce a urmat - VIDEO

Pexels
Pexels

O vacă a căzut în piscina unei pensiuni din Ucraina.

Turiștii aflați într-o stațiune montană din Ucraina au fost surprinși de o vacă, care suferind din cauza căldurii, s-a aruncat într-o piscină din apropierea ei. Vaca a plonjat din greșeală în piscină, după ce a încercat să își potolească setea cu apa din bazinul unei pensiuni, scriu Știrile ProTV

Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare din Ucraina, dar și din lume, ajungând curând la posturile TV din țara vecină. Un post de televiziune a informat că văcuța a înotat preț de câteva minute, iar mai apoi a reușit să iasă singură din piscină. 

Pe rețelele de socializare a fost distribuit inițial un filmuleț în care apar doar primele momente în care animalul cade în piscină, mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare arătându-se îngrijorați de soarta vacii, mai ales că nu este general cunoscut faptul că bovinele pot înota. 

Deznodământul a fost unul fericit, vaca ieșind singură din bazin. 

Vacile, un premiu pentru vaccinați

O regiune din nordul Thailandei a descoperit un mod inventiv de a stimula campania de vaccinare anti-Covid – persoanele vaccinate sunt înscrise într-o tombolă în care pot câștiga în fiecare săptămână câte o vacă, relatează Reuters. Oricare sătean vaccinat din districtul Mae Chaem, din provicinia Chiang Mai, poate să fie fericitul câștigător al unei vaci tinere în valoare de aproximativ 320 de dolari.

Tombola, care se va desfășura pe parcursul a 24 de săptămâni, a fost primită cu entuziasm de orășelul de 43.000 de locuitori. Autoritățile au anunțat-o la începutul acestei săptămâni.  

„Numărul de vaccinați a crescut de la sute la mii în doar câteva zile. Sătenii noștri iubesc vacile. Vacile pot fi vândute pe bani”, spune șeful de district, Boonlue Thamtharanurak. El a mai precizat că peste 4.000 de persoane din grupurile de risc, inclusiv oameni de peste 60 de ani sau cu boli cronice, s-au înregistrat pentru a se vaccina anti-COVID.

Nu este, însă, singura provincie din Thailanda care propune astfel de modalități creative de a stimula campania de vaccinare – anterior, autoritățile thailandeze din alte regiune au dat lănțișoare de aur cadou, cupoane cu reduceri la magazine sau chiar sume de bani oamenilor pentru a îi convinge să se vaccineze. În jur de 1,64 de milioane de thailandezi s-au vaccinat până acum cu cel puțin o doză, iar alte 7 milioane sunt înregistrați pentru a se imuniza. Țara are o populație de aproximativ 66 de milioane, precizează Publika.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel