O româncă susține că bunica ei moartă i-a trimis un selfie de pe lumea cealaltă

Gina Mihai, o femeie în vârstă de 34 de ani din localitatea buzoiană Scurtești, susține că a primit un selfie de pe lumea cealaltă, care i-a fost trimis pe telefonul mobil de către bunica ei decedată de trei ani, ca un avertisment că este pedepsită pentru păcatele sale.

„Când am pornit telefonul am rămas îngrozită văzând fața bunicii mele. Părea să aibă un șarpe în gâtului și fotografia părea să fi fost făcută printr-o gaură, de parcă ar fi fost realizată printr-o bucată de material ruptă, care separă vii de morți. Am fost cu fotografia la prezicătoare, care mi-a spus că bunica mi-a trimis un mesaj de pe lumea cealalta, iar șarpele din jurul gâtului era un simbol al faptului că era pedepsită pentru păcatele ei. A luat legătura cu noi ca să ne spună că dacă ne vom ruga pentru ea, vom putea să îi salvam sufletul”, a declarat femeia, citată de tabloidul britanic Daily Mail.

VEZI ȘI: În ce an a fost făcut primul selfie

După acest incident, Gina Mihai și familia sa au petrecut mult timp la biserică, rugându-se.

„Bunica mea a murit acum 3 ani și nu i-am făcut parastas. Făceam gogoși și nu am vrut să murdăresc telefonul, așa că l-am pus în buzunar, iar când l-am scos, am văzut această imagine pe telefon. Prezicătoarea mi-a spus că am greșit că nu am dat pomana pentru ea și nu a fost întâmplător că m-a contactat în timp ce găteam. De atunci, merg în fiecare zi cu gogoși la cimitir”, a spus Gina Mihai.

Citește și: Selfie Gâdea - Ponta. Cine mai apare în poză - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel