O româncă, marea iubire a regretatului Leonard Cohen

leonard-cohen1
leonard-cohen1

Vineri dimineața, pagina oficială de Facebook a lui Leonard Cohen transmite moartea celebrului artist. Muzicianul canadian a murit la vârsta de 82 de ani. Biografia oficială a artistului dezvăluie că acesta s-ar fi iubit cu o româncă.

Potrivit “Various Positions. A Life of Leonard Cohen”, biografie scrisă de profesorul Ira B. Nadel, Cohen a avut o iubită olteancă, Michelle (Mihaela). Artistul și-a petrecut aniversarea celor 45 de ani alături de Mihaela pe insula grecească Hydra.

“Inainte de a pleca într-un turneu (…), Cohen și-a petrecut mai multe săptămâni pe insula Hydra din Grecia. Era acolo să-și sărbătorească împlinirea a 45 de ani, în compania unei românce, pe nume Michelle (…). De-a lungul timpului, diferite femei au însemnat pentru el doar anumite părți anatomice”, scrie autorul.
 
Fata s-ar numi Mihaela N. și este născută aproape de Slatina, într-o familie de profesori, potrivit nefiltrat.ro. Ar fi emigrat în Grecia în anii ’70 și a locuit în Hydra până in ’90. Cartea sugerează că relația lui Cohen cu românca nu a fost doar una bazată pe plăceri trupești. Mihaela avea grijă de Cohen de fiecare dată când acesta se afla în depresie, informează national.ro
 
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel