O profesoară e acuzată că ar fi violat un elev minor. Cum se apără

O profesoară din Statele Unite, în vârstă de 31 de ani, e acuzată că ar fi violat un elev minor, chiar într-o sală de clasă. Jennifer Vigil ar fi închis ușa sălii de curs și i-ar fi spus adolescentului: "Nu pleci până nu iau ceva de la tine".

Minorul susține că a refuzat avansurile cadrului didactic, însă a fost de acord cu o partidă de sex oral, pentru a putea să plece din clasă, scrie Daily Mail.

Profesoara le-a spus polițiștilor că actul sexual a fost consimțit, dar elevul a declarat că ideea de a întreține relații intime cu ea i s-a părut "dezgustătoare". El a făcut o poză cu telefonul mobil în timpul momentului indecent, pe care a pus-o la dispoziția polițiștilor.

Nu ar fi prima dată

Varianta profesoarei este diferită de cea a elevului. Ea susține că băiatul este cel care a inițiat partida de sex și că au mai întreținut relații intime și cu alte ocazii.

Cert este însă că relațiile sexuale între elev și profesor sunt interzise, mai ales că este vorba de un elev minor. Drept urmare, profesoara a fost arestată și riscă să fie acuzată de abuz sexual. Ea poate fi cercetată în libertate, dacă plătește cauțiunea stabilită la 25.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel