O pisică a fost la un pas să fie eutanasiată pentru că nu făcea la litieră

Foto: Freepik
Foto: Freepik

O pisică era cât pe ce să fie eutanasiată pentru că... nu-şi făcea nevoile în litieră. Iată ce a vrut stăpânul să facă!

O pisică în vârstă de 13 ani pe nume Lulu a fost adusă la cabinetul veterinar de către stăpânul ei care a solicitat eutanasierea acesteia invocând faptul că nu mai poate să-și facă necesitățile în litieră. Cu toate acestea, destinul bătrânei pisicuţe a luat o întorsătură neașteptată când medicul veterinar a decis să nu-i pună capăt vieții. Astfel, Lulu a primit o nouă șansă la viață.

În loc să ia măsuri drastice, medicul veterinar a vorbit cu proprietarul și l-a îndemnat să predea pisica în grijă medicilor de la clinică. Primită cu bucurie, pisica a fost transferată către medicul veterinar și apoi preluată de către o organizație dedicată bunăstării animalelor. Această organizație a preluat responsabilitatea pentru îngrijirea lui Lulu pe mai departe.

„Am primit un apel de la un medic veterinar local despre o pisică al cărei proprietar a cerut eutanasierea ei pentru faptul că aceasta nu folosea litiera. După ce a stabilit că animalul este sănătos, veterinarul l-a convins pe proprietar să-i încredinţeze animalul și a solicitat să o luăm noi pe Lulu, ceea ce am și făcut”, a declarat Lynne Meloccaro, directorul executiv al Dutchess County SPCA, pentru revista People.  

După ce a fost supusă unei examinări medicale amănunțite, a ieșit la iveală şi de ce Lulu nu mai folosea litiera: „Motivul pentru care nu folosea litiera era legat de o problemă la vezica urianară. Pisicuţa avea şi nisip la rinichi, dar şi pietre blocat pe pe canalul urinar. Cu toate acestea, am reușit să rezolvăm această problemă printr-o schimbare simplă a regimului alimentar", a explicat medicul veterinar Meloccaro.

După ce felina a fost declarată perfect sănătoasă, organizația i-a găsit rapid un nou stăpân care are grijă de ea și îi oferă toată dragostea şi atenţia pe care o merită orice animăluţ aflat la vârstă înaintată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel