O pasăre a început să latre, după ce a fost crescută de un câine. N-ai văzut ceva mai tare! VIDEO

imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

O păsăre abandonată a început să latre ca un câine după ce a fost adoptată de un patruped adorabil, despre care crede că este mama ei.

Molly a fost găsită mai mult moartă decât vie de o cățelușă din rasa Staffordshire Bull Terrier, însă, din fericire, patrupedul, în vârstă de un an, a avut grijă de pasăre ca și cum ar fi fost propriul ei pui. La recuperarea lui Molly au contribuit și stăpânii patrupedului, Juliette Wells, ( 45 de ani) si Reece (52 de ani), iar pasărea și-a revenit complet.

„Am început să observăm că Molly latră în aprilie, anul acesta. Am crezut că Peggy era cea care lătra, dar când ne-am uitat la ea, ea dormea ​​adânc. Apoi am văzut și auzit-o pe Molly", a dezvăluit Juliette pentru Daily Mail

„Am început să râdem atât de mult pentru că suna foarte mult ca Peggy. Nu mi-a venit să cred. Acum face asta de câteva ori, în fiecare zi. În unele zile mai mult decât în altele, în funcție de ceea ce se întâmplă. Dacă aude alți câini în cartier sau un zgomot în tufiș, lată.", a mai spus Juliette Wells. 

Până să o întâlnească pe Molly, cățelușa Peggy se temea teribil de păsări. Dintr-un motiv pe care nimeni nu-l cunoaște, a prins mare drag de pasăre, iar acum sunt de nedespărțit! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel