O femeie s-a căsătorit cu pisica ei. „Mă face fericită cu adevărat. Copiii mei cred că mami și-a pierdut mințile”

O femeie s-a căsătorit cu pisica ei. „Mă face fericită cu adevărat. Copiii mei cred că mami și-a pierdut mințile” / Foto: Pixabay, de Gundula Vogel
O femeie s-a căsătorit cu pisica ei. „Mă face fericită cu adevărat. Copiii mei cred că mami și-a pierdut mințile” / Foto: Pixabay, de Gundula Vogel

O femeie s-a căsătorit cu pisica ei. Află în articol de ce.

O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu pisica ei, în cadrul unei ceremonii oficiale oficiate de un pastor. Deborah Hodge, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit cu pisica India într-un parc din UK, iar femeia s-a îmbrăcat în smoking pentru această ocazie.

Motivul uimitor pentru care femeia a decis să se căsătorească cu pisica ei

Aceasta a povestit pentru The Sun că a făcut acest lucru pentru a-l împiedica pe proprietarul locuinței să o evacueze, ori să o oblige să renunțe la pisica fără de care „nu poate trăi”, arată sursa citată.

Femeia a povestit că de-a lungul timpului, proprietarii au forțat-o să renunțe la doi câini Husky și la o altă pisică, și nu voia acum să rămână și fără pisica India.

„Nu pot trăi fără India. Mă face fericită cu adevărat, este atât de prietenoasă și uimitoare. Ea este cel mai important lucru din viața mea, după copiii mei” a spus Deborah Hodge.

„Copiii mei cred că mami și-a pierdut mințile”

Ea și-a pierdut slujba de antrenor luna trecută și se teme că ar putea fi evacuată din casa ei din Sidcup, sud-estul Londrei. Femeia spune că vrea ca viitorii proprietari să știe că ea și India nu vor fi separate.

La căsătoria care a avut loc de săptămâna trecută,  Deborah Hodge a avut alături un grup de prieteni. „Ei cred că am luat-o razna, însă am petrecut însă o zi minunată. Copiii mei n-au fost de față, cred că mami și-a pierdut mințile”, a mai spus aceasta.

Se înăspresc pedepsele în România pentru cei care maltratează animalele

Camera Deputaţilor a adoptat un proiect de lege care prevede majorarea limitelor pedepselor şi amenzilor contravenţionale în cazul acţiunilor de cruzime faţă de animale, fiind introdusă în această categorie şi zoofilia. Atenție! Animalul aflat într-o situaţie de pericol este considerat şi animalul care a fost rănit, schingiuit sau supus zoofiliei, precum şi animalul care nu beneficiază de hrană şi apă în cantităţi suficiente, de un adăpost corespunzător sau de tratamente medicale, au mai stabilit deputaţii. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel