O femeie care a împlinit 110 ani dezvăluie secretul longevității sale

O femeie din New Jersey, SUA, care a împlinit de curând 110 ani, a dezvăluit că în ultimii 70 de ani a băut în fiecare zi câte trei beri și un whiskey mic.

Agnes Fenton tocmai a împlinit 110 ani, numărându-se printre cele 600 de persoane din întreaga lume care au depășit această vârstă.

Fenton aude și vede foarte bine, adoră aripioarele de pui, fasolea verde și cartofii dulci, citește zilnic ziarul și ascultă știrile la radio, dar, mai ales, iese frecvent în oraș cu prietenii ei, potrivit Buzzfeed, relatează stirileprotv.ro.

Doarme foarte mult și se roagă, dar nu crede că acesta este secretul longevității ei. Agnes a mărturisit că de șapte decenii, în fiecare zi, bea câte trei beri și un un whiskey mic. Dacă unora ar putea să li se pară cam mult, bătrâna a susținut că n-a avut niciodată vreo neplăcere și este sănătoasă tun. Ea a povestit și faptul că până la 40 de ani nu a consumat alcool deloc, dar din cauza unei probleme minore de sănătate, medicul i-a recomandat consumul a trei beri pe zi. Ea, însă, a adăugat și un whiskey mic. 

Agnes locuiește acum la un azil, iar medicii de aici i-au sugerat să renunțe la obiceiul ei. Bătrâna a ascultat, dar nu mai are poftă de mâncare, motiv pentru care ia în calcul să revină la rutina ei. 

Secretul longevității a fost descoperit. Ce au aflat cercetătorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel