O capră s-a alăturat corului unei biserici. Enoriașii au fost amuzați de noul membru al parohiei

Sursă foto: Pexels (Chris F)
Sursă foto: Pexels (Chris F)

O capră ce participa la o slujbă a început să cânte pe acordurile imnurilor creștine. 

O capră a făcut spectacol în timpul slujbei de binecuvântare a animalelor din cadrul unei catedrale, „cântând” alături de muzica de orgă. Reprezentația oferită de Pablo, în vârstă de doi ani, la evenimentul anual al Catedralei din Worcester, l-a transformat într-o vedetă a rețelelor sociale. Vocea lui a dus la chicote nestăpânite din partea personalului de la Atwell Farm Park de lângă Redditch și a membrilor corului catedralei.

"Cred că atunci când behăia, totul răsuna pentru el. Se distra de minune", a spus personalul fermei.

Videoclipul cu Pablo și prietenii săi alpaca, Minstrel și Barnaby, a fost distribuit de contul catedralei de pe TikTok, și a ajuns la 1,6 milioane de vizualizări și 240.000 de aprecieri. Slujba a fost filmată de programul Songs of Praise de la BBC, dar nu este clar dacă behăielile lui Pablo vor fi în pelicula finală.

Vezi incidentul amuzant în VIDEO

 

Fermierul care l-a adus pe Pablo este uimit de popularitatea lui

Fermierul Oliver Arundal a spus că un reprezentant al catedralei le-a cerut să aducă câteva animale pentru slujbă.

„Așa că am ales cele mai bune animale ale noastre cât de bine am putut, cele care puteau fi deplasate și cuminți, și s-a dovedit că au făcut caca peste tot și, practic, au și cântat în biserică. Dacă ați auzit videoclipul, toți enoriașii se întorceau, noi eram amuzați, toată lumea chicotea. Este unul dintre acele situații în care cineva face o glumă într-o situație nepotrivită, ca atunci când râzi la o înmormântare”, a spus Arundal.

El a spus că este uimitor cât de popular a fost videoclipul, ceea ce i-a obținut deja pentru Pablo o atenție sporită la fermă.

„Am avut oameni care au venit și ne-au spus: „Unde este Pablo?” El este cu siguranță cel mai vocal dintre animalele fermei”, a spus Arundal.

Corul de copii a pierdut tonul 

Sophie Hicks, care era responsabilă de alpaca, a spus că toți s-au străduit să păstreze o mină serioasă. „Toată lumea spunea că aceștia doi (alpaca - n.r.) păreau stânjeniți de Pablo – în special Minstrel. Toată lumea râdea. Toți băieții și fetele din cor au continuat să râdă și nu au reușit să țină tonul, dar au încercat să fie profesioniști. A fost atât de amuzant."

„Capra dramatică supremă”

Vicedecanul Stephen Edwards a spus că oamenilor din parohie le-a plăcut să primească animalele și că Pablo va fi binevenit înapoi anul viitor.

„Necazurile lui Pablo au amuzat atât de mulți oameni din întreaga lume și suntem cu adevărat încântați să putem împărtăși bucuria pe care serviciul nostru anual o aduce atâtor oameni. Animalele sunt o parte atât de importantă a vieții noastre și aduc atât de multă bucurie atâtor. Pablo este cu siguranță capra dramatică supremă. A intrat în lumina reflectoarelor și cu siguranță îl vom invita înapoi anul viitor”, a spus Edwards.

Ce înseamnă dacă un câine cască în același timp cu tine

Căscatul este contagios și între oameni și câini. Atunci când un câine copiază căscatul tău, îți arată dragoste prin copierea comportamentului. Este un truc psihologic care arată că imitația este cea mai sinceră formă de admirație. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel