"Noul Nostradamus", cel care a prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a, spune că cel de-al Treilea Război Mondial va fi declanșat anul acesta

"Noul Nostradamus", cel care a prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a, spune că cel de-al Treilea Război Mondial va fi declanșat anul acesta  / Foto: Pixabay, de Pete Linforth
"Noul Nostradamus", cel care a prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a, spune că cel de-al Treilea Război Mondial va fi declanșat anul acesta / Foto: Pixabay, de Pete Linforth

"Noul Nostradamus" susține că cel de-al Treilea Război Mondial va fi declanșat de un accident aviatic anul acesta.

Craig Hamilton-Parker, care a fost supranumit "noul Nostradamus”, după ce a prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a, a prevăzut un accident aviatic îngrozitor în Taiwan, care ar putea declanșa începutul celui de-al Treilea Război Mondial în acest an, scrie Mirror.

Bărbatul spune că ar putea fi vorba fie despre un incident în care va avea loc fie o "coliziune" între două submarine, fie despre un accident între două avioane, care se vor prăbuși.

Vorbind pentru Daily Star, Craig a spus că incidentul va declanșa un conflict mult mai mare care implică China și Rusia și va deveni "cel mai grav lucru în următorii doi ani".

El a spus: "Spun de ceva vreme că am simțit că ar fi un conflict asupra Taiwanului, ceea ce cred că se va întâmpla anul acesta. Cred că vom avea un conflict accidental în unele privințe, deoarece vom avea ceva de genul coliziunii sau incidentelor ciudate".

În predicția înspăimântătoare, Craig a explicat că accidentul pe care-l prevede va fi de tipul următor: "fie submarinele se lovesc între ele, fie avioane care se izbesc între ele sau cineva care îl declanșează și începe să scape totul de sub control".

Tensiunile din regiunea asiatică au atins noi culmi recent, deoarece China susține că Taiwanul face parte din teritoriul său, în timp ce Taiwan susține că este o națiune independentă. SUA au luat partea Taiwanului, ceea ce înseamnă că orice conflict între țările asiatice ar putea escalada la niveluri dramatice.

"Ucraina va păli în semnificație în comparație cu aceasta"



Înspăimântător, Craig prezice că amploarea conflictului ar putea deveni destul de mare și chiar poate face ca războiul oribil din Ucraina să pară mic.

El a continuat: "Simt că va fi o problemă serioasă. Ucraina va păli în semnificație în comparație cu aceasta. Simt, de asemenea, că Rusia se va alătura Chinei pentru a deveni un stat paria în acest sens, pentru că va încuraja China și va înrăutăți lucrurile. Deci asta e principala mea preocupare. Totuși, în cele din urmă, funcționează bine. Simt că se va termina cu o nouă China care se va desparte în mai multe țări, mai degrabă decât o singură China mare".

Pe lângă afirmația lui Craig, Nostradamus a mai prezis că un "mare război" ar putea avea loc în curând. În timp ce previziunile astrologului francez nu fac referire la date specifice și, odată cu conflictele aflate în curs de desfășurare între Rusia-Ucraina și China-Taiwan, ar putea fi vorba despre un război în 2023.

În cartea sa de predicții din 1555, Nostradamus a scris: "Șapte luni mare război, oameni morți din cauza răului. Rouen, Evreux nu vor cădea în mâinile regelui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel