Urmărește emisiunea live


Nostradamus, profețiile pentru 2021

Foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii, primele  semne ale Sfârșitului lumii
Foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii, primele  semne ale Sfârșitului lumii

Celebrele catrene ale lui Nostradamus fac referire și la anul  2021. Lucrarea „Les Propheties”, care a apărut în 1555, cuprinde previziuni până cel târziu în anul 3797,  prezicerile lui Nostradamus adeverindu-se  în proporție de 70% până acum.

Nostradamus a reușit să prezică domnia lui Napoleon,  ascensiunea lui Hitler și cel de-Al Doilea Război Mondial, asasinarea lui  John F. Kennedy sau aselenizarea. Nostradamus pare să prezică chiar și prăbușirea Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001.

Celebrul astrolog ar fi prevăzut ce urmează să se întâmple pe Terra după pandemia de coronavirus. Totuși, începând cu 2021 par să se creeze premisele unei renașteri a conștiinței spirituale.

Dincolo de toate acestea, în 2021 ar urma ca omenirea să se confrunte cu o foamete de proporții biblice. De asemenea, tot acum ar urma să fim martorii unor evenimente naturale catastrofale. Astfel, o cometă va lovi Pământul sau va ajunge foarte aproape de Terra. Aceasta va cauza cutremure și alte dezastre naturale, potrivit bzi.ro.

Mai mult, un cutremur devastator va avea loc în California, iar aceasta s-ar putea întâmpla pe 25 noiembrie 2021. Tot anul viitor, ar putea avea loc premiera implantării unor cipuri în creier, cel mai probabil fiind vorba de un experiment pe soldați americani. Și nu în ultimul rând, Papa Francisc va reuşi ce şi-a propus: să aducă enoriaşii mai aproape de biserică. Astfel, biserica va deveni o „barcă de salvare” pentru tot mai mulți oameni.

Foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii, primele  semne ale Sfârșitului lumii

Astfel, potrivit lui Nostradamus, primele semne ale Sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii. Iar acestea se întâmplă din ce în ce mai frecvent. După cum se poate vedea, pandemia de Coronavirus din 2020 are toate șansele să afecteze major populația globului. Tot în perioada următoare ar urma să izbucnească și un război la nivel mondial.

În altă ordine de idei, viitorul Planetei este deosebit de sumbru. Și aceasta deoarece, pe lângă multitudinea de dezastre naturale, se vor adăuga războaie și schimbări neașteptate pe plan politic. Se crede că lucrurile vor scăpa de sub control pe plan mondial, iar oamenii vor resimți nu doar multă suferință, dar și un sentiment de neputință accentuat.

Cei care au studiat catrenele lui Nostradamus cred cu tărie că mai multe țări ale lumii vor fi marcate de conflicte armate. Aceste războaie ar dura până în anul 2041, iar în tot acest timp, România ar urma să fie cucerită de Rusia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel