Nicuşor Dan, criticat din USR. Andrei Caramitru: Dacă era pe sondaje, Ponta era preşedinte

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru îl critică pe Nicuşor Dan pentru dorinţa de a fi numit candidat unic al opoziţiei la primăria Capitalei. Mai exact, Nicuşor Dan spune că în sondaje stă cel mai bine, motiv pentru care ar trebui susţinut de partide. 

"Nicușor spune că de ce să voteze lumea cine e candidatul opoziției la Bucureşti - nu, nu - trebuie DOAR să se facă sondaje. Fraza asta poate însemna - la final - că Firea câștigă Bucureştiul.

E ceva ciudat și ceva ce nu îmi place aici.

1) Unde în afară de România se aleg candidaţii prin sondaje? Pai dacă era așa - de ce se mai chinuie americanii să voteze cine să fie candidat? Ar fi fost direct Biden (care după două state e practic out). Și - dacă ar fi fost pe sondaje - Ponta era acum Preşedinte deja de 6 ani. Şi Geoană sau Năstase înainte, nu Băsescu.

2) Cine Dumnezeu face sondajele astea? Tot felul de șpăgari și smecheri. Care scriu ce vrei tu acolo pe 5000 EUR. Cum e posibil să vrei să dai o decizie esențială nu în mâna votanților, ci în pixul unui şef de institut de sondaje - toți securişti şi corupţi de fapt. Cum?

3) a mers cu sondajele când s-a negociat cu PNL data trecută? Cam deloc. Fiecare a venit cu sondajul lui și nu au avut cum să se înțeleagă. Finalul - a ieșit Firea.", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook. 

"Vreau să îi fac campanie lui Nicuşor Dan"

"Nicușor e om deștept și matematician. Însă nici eu nu sunt deloc nesofisticat. Asta e o strategie simplă de blackmail - adică de șantaj. Și nu e frumos să facă așa ceva. Eu vreau să îl votez, să îi fac campanie entuziastă, dar să fie ales corect - de oameni - candidat unic - prin vot înainte.", a mai scris Caramitru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel