Nicolae Robu, primarul liberal al Timişoarei, laude la adresa Vioricăi Dăncilă: Astfel de obiective trebuie rupte de jocurile politice

Nicolae Robu, primarul Timişoarei şi membru al PNL, s-a declarat extrem de mulţumit de o decizie luată de premierul demis Viorica Dăncilă, prin care oraşul de pe Bega va beneficia de o sală polivalentă de peste 15.000 de locuri. 

„Evident că sunt extrem de bucuros că s-a decis ca Sala Polivalentă de 16.000 de locuri să fie construită la Timişoara. S-a întâmplat firescul, a prevalat raţiunea şi eu nu pot fi decât fericit, fericit pentru Timişoara, pe care eu chiar o iubesc cu toata fiinţa!

Eu reafirm că astfel de obiective de maxim impact, cum este o mare sală polivalentă şi la fel, cum e un mare stadion- trebuie rupte de jocurile politice şi susţinute de toţi cei implicaţi la un moment în actul administrativ naţional şi local deopotrivă, indiferent de poziţie -la putere sau în opoziţie. Interesul public trebuie să fie mai important decât orice pentru toţi actanţii prinşi în joc! Cred că ideal ar fi ca cele două instituţii de cea mai mare importanţă din plan local -Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş - să fie parteneri în administrarea obiectivelor de această factură - marea polivalentă şi marele stadion, care şi el va trebui construit - indiferent de culoarea politică dominantă a lor de moment, culoare schimbătoare, oricum, în timp, cum se întâmplă în democraţie!", a notat primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat vineri la Timişoara stabilirea locaţiei pentru viitoarea Sală Polivalentă a oraşului. Aceasta se va ridica pe terenul pus la dispoziţie de primărie, şi nu pe cel al Consiliului Judeţean de la Giroc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel