Nave extraterestre la Pentagon. "Materiale care fac lucruri invizibile şi revin la forma iniţială"

Pentagonul recunoaşte că are nave extraterestre. Sursa: Pixabay
Pentagonul recunoaşte că are nave extraterestre. Sursa: Pixabay

Pentagonul ar fi recunoscut că deţine mai multe epave ale unor nave extraterestre, realizate din materiale cu proprietăţi uluitoare, afirmă un cercetător american. 

În 2017, cercetătorul Anthony Bragalia a solicitat Agenţiei de Informaţii în materie de apărare (DIA) date publice despre materiale ale unor potenţiale OZN-uri, conform legislaţiei privind dreptul la informare, iar răspunsul acesteia, venit după 3 ani, a fost un material redactat de 154 de pagini, care ar conţine o confirmare „uluitoare”. Prin aceste documente, Pentagonul ar fi recunoscut că se află în posesia unor obiecte aeriene neidentificate prăbuşite, dar şi testarea unor materiale cu proprietăţi electromagnetice. 

„Aceste materiale pot fi rămăşiţe fizice recuperate de Departamentul Apărării sub formă de reziduuri, epave, resturi sau orice fel de materiale asociate cu fenomene sau obiecte aeriene neidentificate”, a scris cercetătorul în solicitarea sa, conform Adevărul

Detalii uluitoare despre material 

DIA i-a furnizat documente cu rezultate ale testelor efectuate care cuprind raporturi despre un metal capabil de memorie, nitinol (aliaj nichel-titan) - un aliaj capabil să revină la forma sa după ce a fost îndoit sau turtit.

„Articolul a menţionat că acele resturi anormale ale unor obiecte aeriene neidentificate (redenumite fenomene) au fost analizate de un contractor privat. Solicitarea mea de date publice a fost foarte precisă în sensul că mă interesează rezultatele testelor unor rămăşite provenite de la aceste obiecte/fenomene şi nu ale unor materiale deja cunoscute ştiinţei”.

„Includerea unor rapoarte tehnice avansate despre nitinol este curioasă. Acesta constă într-un aliaj cu memorie care poate reveni la forma sa iniţială rapid şi instantaneu. Această caracteristică de memorare a fost relatată de mulţi din martorii la incidentul de la Roswell (prăbuşirea a ceea ce se crede a fi fost un OZN în 1947, în New Mexico -n, red.)”, spune Bragalia.

Totuşi agenţia a invocat excepţii de dezvăluire şi termeni de confidenţialitate a datelor personale şi a omis detalii despre materiale -precum originea şi compoziţia chimică.

„În baza documentaţiei primite, se pare că resturile recuperate prezintă şi alte proprietăţi extraordinare. În afara calităţii de a-şi aminti forma originală la îndoire sau zdrobire, unele dintre aceste materiale futuriste au potenţialul de a face lucrurile invizibile, să comprime energia electromagnetică şi chiar să încetinească viteza luminii. Deşi o mare parte din detaliile raportului sunt redactate, putem să întrezărim faptul că aceste tehnologii reprezintă un salt cuantic dincolo de proprietăţile materialelor cunoscute omului. Locaţia epavelor OZN-urilor analizate de contractorul privat (Bigelow Aerospace, Nevada -n.red) nu este cunoscută. În urmă cu câteva luni şi-a concediat personalul şi a încetat activitatea. Foştii oficiali ai companiei au refuzat să comenteze”, a scris acesta pe blogul său.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy