EXCLUSIV  Mugur Ciuvică, uimit de mișcarea PSD: Mă mir că a făcut-o. E un lucru bun / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mugur Ciuvică a spus un lucru bun făcut de Partidul Social Democrat.

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a spus un lucru bun făcut de Partidul Social Democrat.

„Să zic și ceva bun de PSD! E chiar o mirare a mea! Bă', nene, uite cum le-a ieșit, acum, pe tăcute, așa - s-o fi nimerit, nu-mi dau seama - chestia cu cerealele cu Ucraina! Au făcut exact ce trebuiau să facă. Pe 15 septembrie 2023 s-a terminat interdicția de import pentru cele cinci țări est-europene. Alea trei, Polonia, Ungaria și Slovacia, cu istericale, cum fac polonezii. Ungurii nu mai vorbesc... . Autoritățile din Bulgaria au zis că ei vor să vină cerealele ucrainene, că scad prețul la produse și e bine, deși agricultorii lor s-au opus.

România nu a zis nimic, dar Ciolacu a făcut el o înțelegere cu primul-ministru din Ucraina. Prin România au trecut 60% din exporturile ucrainene. Dacă te ajutăm să treci 60% din cereale prin România, facem următoarea chestie. Angajează-te și tu că nu rămâne nicio tonă de cereale în România. Blocați voi exportul, că noi nu avem nevoie de cerealele voastre, iar voi oricum nu puteți să vindeți niște mari cantități de cereale în România, că avem cerealele noastre.

Au reușit să facă înțelegerea asta cu ucrainenii, fără isterii, fără nimic. Asta chiar mi se pare o mișcarea absolut banală, dar mă mir că au făcut-o“, a spus, la „Miercurea Neagră, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Importul cerealelor din Ucraina. Florin Barbu, ministrul Agriculturii, informații importante pentru fermierii români / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel