Mugur Ciuvică, după o știre despre Traian Băsescu: "Grotesc, mizerabil"

Președintele Grupului pentru Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a comentat informația conform căreia Traian Băsescu ar urma să înființeze, alături de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, o platformă politico-civică largă.

Formațiunea din care ar urma să facă parte fostul președinte al României va urma modelul Convenţiei Democratice, iniţiată de Corneliu Coposu în anii '90, a anunțat Aurelian Pavelescu.

Vezi detalii aici: BOMBĂ. Băsescu renunță la PMP pentru un nou proiect

Prezent în ediția de vineri a emisiunii "Subiectiv", Mugur Ciuvică a fost întrebat de moderatorul Răzvan Dumitrecu: "Cum vi se pare să legi, fie și aluziv, numele unei construcții politice ce urmează să i-o propui lui Băsescu de Corneliu Coposu?".

"Grotesc așa, grosolan spre mizerabil. Dar, pe de altă parte - bine, ăla mic cu capul mare e ăla mic cu capul mare - acum problema mea cu dl Băsescu este că nu se duce la DNA, pentru că înțeleg că doamna Kovesi i-a prelungit imunitatea totală. Dacă i-a prelungit doamna Kovesi imunitatea totală, atunci omul chiar e liber să facă CDR-ul cu Pavelescu. 

Domnul Băsescu, politic, după referendumul din 2012 e terminat, e absolut ridicol. Toate întreprinderile lui politice de atunci încoace au fost amendate rău de diversele voturi care au mai avut loc. O să mai facă o căcărează politică cu Pavelescu. S-o facă, nu asta e problema!", a răspuns președintele GIP, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel