Moţiunea de cenzură, votată sâmbătă? Mihai Fifor, ironii: Poate dreapta nu lucrează în weekend

Moţiunea de cenzură ar putea fi votată sâmbătă, lucru care a stârnit revoltă printre membrii opoziţiei. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a explicat că acest lucru nu ar trebui să fie o problemă pentru PNL şi a lansat mai multe ironii la adresa opoziţiei. 

"Noi chiar am crezut că semnatarii moțiunii vor să dea jos guvernul cât mai repede, așa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar își dorește ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toți acești ipocriți evită să urgenteze votul pe care atât au spus că și-l doresc.

Ponta e la golf și nu își poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moțiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimați semnatari ai măreței moțiuni? Nu vă puteți sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esențial să dați jos guvernul Dăncilă „pentru a reconstrui România" dacă se votează sâmbăta?

Noi vă dăm ocazia să începeți să vă puneți în practică viziunea cât mai repede, așa că vă așteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel