MOL, bun de plată. CAB a respins cererea companiei de anulare a amenzii dată de CC

mol
mol

 Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, a declarat joi, în cadrul unui seminar organizat de ZF, că MOL trebuie să plătească amenda de 80,2 milioane de lei primită din partea autorităţii de reglementare în urma unei investigaţii pe piaţa carburanţilor. Decizia Curții de Apel nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu recurs, a mai declarat președintele CC.

"Am câştigat un caz pe petrol, în cadrul amenzii de 200 de milioane de euro pentru companiile petroliere. Curtea de Apel Bucureşti a dat o primă decizie, în cazul MOL. Sunt şapte procese cred, se judecă la Curtea de Apel Bucureşti, mă aştept să facă recurs, dar este bine pentru noi că într-un prim proces a fost dată o asemenea decizie", a declarat joi Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, relatează gandul.info.

Autoritatea de reglementare în domeniul concurenţei a constatat că există dovezi că mai multe companii s-au înţeles în perioada 2007-2008 să retragă de pe piaţă un sortiment de benzină ECO Premium care le genera sub 20% din vânzări şi reprezenta mai puţin de 5% din cifra de afaceri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel