MITING. PSD: ”Nu există nicio decizie a conducerii”

PSD transmite că nu există nicio decizie la nivelul conducerii pentru organizarea unui miting în București. 

”Partidul Social Democrat dezminte informaţiile apărute în presă privind intenţia acestui partid de a organiza în viitorul apropiat un miting de amploare în Bucureşti pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. Nu există nicio decizie a conducerii PSD în această privinţă” transmite PSD. 

Partidul mai precizează: ”Guvernul Grindeanu se bucură de sprijinul cetăţenilor care au votat PSD sau ALDE la alegerile libere şi corecte din 11 decembrie 2016. Atunci românii şi-au manifestat încrederea şi au validat prin vot programul prezentat de PSD în timpul campaniei electorale. Prin urmare, obiectivul principal este ca Guvernul să revină la calendarul pentru realizarea măsurilor aşteptate cu mare interes de toate categoriile sociale”. 

[citeste si]

Cu o zi în urmă, PSD Olt a adoptat trei rezoluții, printre care una prevedea dorința organizării ”unui mare miting al social-democraţiei”, la Bucureşti, ”după ce se liniştesc lucrurile de ajuns”: ”Trebuie să arătăm şi noi că guvernul Grindeanu are susţinere şi România, aşa cum au preluat-o televiziunile din afara ţării, nu este reprezentată doar de cei 100.000 care au fost în piaţă şi au cerut demisia Guvernului”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel