Misterul imaginilor de pe Marte. NASA reacționează

O  fotografie realizată de  rover-ului Curiosity ridică alte întrebări cu privire la viaţa pe care a găzduit-o cândva planeta Marte.

Fotografia în cauză, publicată pe site-ul oficial al NASA înfăţişează o zonă oarecare în care se pot vedea mai multe pietre îngropate în pământ. Cel mai ciudat este faptul că pe lângă aceste pietre se vede foarte clar un os, care seamănă foarte bine cu un femur, potrivit efemeride.ro.

Femurul este osul care formează scheletul coapsei animalelor, fiind cel mai mare os din corp (la omul adult acesta măsoară 40-50 cm). La extremitatea sa superioară (epifiza superioară) se găsește capul femural care este legat de corpul femurului (sau diafiza) prin intermediul colului femural.

Citește și: NASA: Nu suntem singuri în Univers. Extratereștrii, descoperiți în următorii 20 de ani

Aceasta ar putea fi o dovadă clară că în trecutul îndepărtat pe Marte a existat viaţă într-o formă avansată. Reacţia NASA este una surprinzătoare, pentru că şi în aceste condiţii refuză cu vehemenţă să facă public adevărul cu privire la Planeta Roşie. Reprezentanţii NASA sunt de părere că presupusul os nu este de fapt un os, ci o piatră care a fost cândva modelată de vânt şi apă.

Mai mult de atât, NASA încearcă să implementeze ideea că dacă pe Marte există sau a existat cândva viaţa, a fost vorba doar despre bacterii sau microorganisme microscopice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel