Misterele lumii: Dispariții misterioase în Triunghiul de la Bennington

În majoritatea cazurilor din Triunghiul de la Bennington, victimele sau corpurile lor nu au fost găsite niciodată.

Ele s-au volatilizat în camerele lor, în grădinile lor, în stațiile de benzină și în alte locuri din acest triunghi misterios. Dincolo de aceste dispariții, există, de asemenea, numeroase povestiri și zvonuri stranii, oameni care au devenit nebuni, mirosuri speciale, o activitate OZN intensă, lumini bizare și creaturi misterioase reperate în păduri.

Aceste evenimente nu au fost niciodată explicate și i-au intrigat profund pe oameni de-a lungul istoriei Vermontului. Nu se știe nici măcar de ce regiunea este văzută ca un triunghi, dar acest loc este cu adevărat bizar. Bennington, de exemplu, este unul dintre aceste orășele din Vermont situat în nord-estul Statelor Unite.

Se pare că terenul muntos de la Glastenbury a înspăimântat de la început populația, deoarece această zonă a fost mereu nelocuită. Oficial, în 1880, în regiune trăiau 241 de persoane. Apoi, populația orașului a scăzut dramatic de la 17 în 1920 și la doar 3 rezidenți permanenți în 1930.

În 1950, nu exista decât un singur locuitor, dar și el pe picior de plecare. Glastenbury era deja cunoscut ca oraș fantomă după anul 1930. Triunghiului de la Bennington și localității Glastenbury Mountain i-au fost asociate numeroase legende locale, care ne spun că cele patru vânturi se întâlnesc într-un loc care este propice experiențelor ce depășesc limitele acestei lumi.

Conform indienilor, în pădure există o piatră magică ce posedă capacitatea de a aspira tot ceea ce trecea prin apropiere. Indienii evitau zona misterioasă din jurul Glastenbury Mountain și o considerau ca fiind blestemată. Nu o utilizau decât drept cimitir. Dar era cu mult înainte de a se produce disparițiile oamenilor. Primii coloni albi nu au luat în serios legenda până ce unul dintre membrii familiei lor și prietenii apropiați au început să dispară fără a lăsa urme.

Middie Rivers era un locuitor în vârstă de 75 de ani, fiind perfect sănătos, dar și ghid de vânătoare și pescar experimentat. El a trăit în această regiune toată viața sa. La 12 noiembrie 1945, el trebuia să conducă patru vânători în pădurile de la Glastenbury. Când grupul s-a întors la tabăra situată în apropiere de drumul 9 și de Long Trail Road, Middie Rivers s-a despărțit de vânători într-un loc cunoscut sub numele de Bickford Hollow. El a promis că va reveni la tabăra pentru cină, dar nu a mai fost văzut niciodată.

Doi voluntari și poliția au măturat zona pentru a-l găsi pe bărbatul dispărut timp de mai mult de o lună, dar în van. Nimeni nu l-a mai găsit mort sau viu. Singurul lucru găsit într-o poieniță vecina a fost un glonte neutilizat care ar fi putut proveni de la cartușiera acestuia.

După aproximativ un an, la 1 decembrie 1946, Paula Welden, o studentă de 18 ani de la Colegiul de la Bennington, a dispărut. Ea plecase să se plimbe în timpul zilei la Long Traid, lânga Glastenbury Mountain. O anchetă minuțioasă a arătat că un locuitor a condus-o până la casa sa la Woodford Hollow. Mai târziu, în aceeași zi, Paula Welder l-a întrebat pe un funcționar de la ziarul Bennington Banner Newspaper care este drumul spre casa sa.

Au văzut-o mulți oameni și au salutat-o pe când aceasta mergea spre Long Traid. A fost ultima oară cand a fost văzută. Paula Welden nu s-a întors la scoală. FBI-ul și politia statului New York și din Connecticut au ajutat autoritățile din Vermont în căutarea tinerei dispărute. Fiecare centimetru pătrat din regiunea muntoasă a fost cercetat și analizat, în zadar. 

Citește și: Misterele disparițiilor din Marea Neagră. Poate fi un nou Triunghi al Bermudelor 

Trei ani mai târziu s-a produs un caz cu adevărat bizar. Un alt locuitor de la Bennington a dispărut misterios. Numele său era James E. Tetford, un bărbat de 68 ani care își petrecea concediile cu apropiații săi în nordul Vermontului. El a urcat într-un autobuz la St. Alban pentru a se întoarce la Casa Vechiului Soldat la Bennington. Autobuzul nu a făcut nicio oprire și James Tetford se afla în el. Acum, numai Glastenbury Mountain îl despărțea de casa sa. Dar când autobuzul a ajuns la Bennington, Tetford nu mai era acolo și nimic nu putea explica absența sa. Din nou, cercetarea bărbatului dispărut nu a dus la niciun rezultat. 

La 12 octombrie 1950, Paul Jepson, un băiat în vârstă de 8 ani, a dispărut fără a lăsa urme. Băiatul plecase în camionul familiei pentru a se duce în apropiere de munte. Mama sa a părăsit mașina doar câteva momente. Cand a revenit, copilul său plecase. Totul a avut loc în timpul unei zile însorite, după-amiaza. Cercetările civile și militare au început imediat. Câinii trimiși de poliția statului New Hampshire au pierdut urma băiatului în apropiere de Glanstenbury Mountain, la intersecția dintre Chapel și East Roads.

De fapt, era același loc unde dispăruse Paula Weldena.

După 16 zile, la 28 octombrie, Frieda Langer, o femeie în vârstă de 53 ani din North Adams, se plimba împreună cu vărul ei, Herbert Elsner. După ce a intrat într-un râu, și-a lăsat vărul acolo și a plecat alergând, pentru a-și schimba hainele ude. Herbert Elsner a așteptat-o, dar Frieda nu s-a mai întors niciodată. Din nou, echipele au început să cerceteze regiunea, nu au găsit absolut nimic. Interesant este că un prim indiciu asupra dispariției femeii a fost găsit după 7 luni. Corpul său a fost descoperit în mijlocul unui câmp deschis,dar locul respectiv fusese deja măturat în întregime de pompieri, 300 de militari, voluntari, poliție.

Au fost avansate multe teorii pentru a explica experimentele stranii din regiunea Glastenbury. Printre ele se numără răpirile de către extratereștri sau un ucigaș în serie.

Triunghiul de la Bennington

Mulți au speculat asupra a diverse cauze paranormale posibile, inclusiv o gaură neagră a unui alt timp care ar putea exista în regiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel