Mircea Diaconu, susţinut de ALDE şi PRO România? Victor Ponta: Eu i-am făcut o mare nedreptate

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Liderul Pro România, Victor Ponta, a vorbit despre anunţul făcut de Mircea Diaconu, care şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia României, dar şi despre posibilitatea ca PRO România să îl susţină în această cursă pe fostul europarlamentar. 

"Eu lui Mircea Diaconu i-am făcut o mare nedreptate. Nu ştiu dacă oamenii îşi mai amintesc, când am devenit eu prim-ministru, el a fost primul pe care l-am nominalizat la Cultură. Ulterior, la vreo două luni distanţă, a avut un proces cu cei de la ANI, pe care iniţial l-a pierdut. Nu l-am dat afară, a venit el şi mi-a spus că dacă e o problemă, îşi dă demisia. Eu eram mai agitat, nu aveam experienţă, şi am cam acceptat. După trei ani, mi s-a întâmplat şi mie acelaşi lucru. Nu cred că Mircea Diaconu vrea funcţia înapoi, dar nu a venit nimeni să îşi ceară scuze. Eu am o datorie morală faţă de omul politic Mircea Diaconu.

Eu cred că este un candidat altfel. Nu e membru de partid, nu are baroni, lideri, preşedinţi de partid în jur. Cred că este unul dintre cei patru candidaţi importanţi. Nu pot spune singur dacă îl susţinem sau nu. Mâine mă văd cu cei de la Pro România, trebuie să vedem şi dacă cei de la ALDE îl vor susţine. Ideea unui candidat care nu e politician, cu un mesaj de unitate, nu poate fi decât un lucru bun", a declarat Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel