Urmărește emisiunea live


Mircea Diaconu, candidat la prezidenţiale. Cui îi dă planurile peste cap? Bogdan Chirieac: În acest moment, el trebuie să se teamă

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat lansarea lui Mircea Diaconu în postura de candidat la alegerile prezidenţiale, susţinut de ALDE şi PRO România. 

"Cred că pe lângă cei trei candidaţi puternici pe care îi aveam, Dan Barna, Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, poate trebuia să încep cu dna Dăncilă, se adaugă un al patrulea candidat puternic, care se numeşte Mircea Diaconu. Dânsul va fi susţinut de Pro România şi ALDE. ALDE îşi va face şedinţa mâine, dl Călin Popescu Tăriceanu renunţă la candidatură, iar ALDE va vota ieşirea de la guvernare, ceea ce înseamnă că săptămâna viitoare va părăsi guvernarea, iar cele două partide şi cei doi lideri importanţi- iar Ponta este un bun vorbitor care ştie şi cu atacurile la persoană- îl vor sprijini pe Mircea Diaconu", a spus analistul politic. 

Cine trebuie să se teamă

"Din momentul acesta, cred că cel mai mult trebuie să se teamă preşedintele Klaus Iohannis. Fiindcă zestrea lui Mircea Diaconu este liberală, de sorginte Crin Antonescu. Nu uitaţi că Mircea Diaconu a fost senator PNL", a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel