Mihaela Ursuleasa va fi înmormântată, vineri, la cimitirul Bellu

ursuleasa
ursuleasa

 Mihaela Ursuleasa va fi înmormântată vineri, 10 august, de la ora 9:30, la cimitirul Bellu din Bucureşti, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al artistei.  Primul-ministru Victor Ponta a anunţat sâmbătă, că Guvernul va oferi sprijinul necesar pentru acoperirea cheltuielilor necesare funeraliilor pianistei Mihaela Ursuleasa.

 Sicriul cu trupul neînsufleţit al pianistei va fi depus la Ateneul Român din Bucureşti, joi, între orele 10.00 şi 20.00, unde cei care au cunoscut-o şi apreciat-o pe Mihaela Ursuleasa îi pot aduce un ultim omagiu.

 Înmormântarea va avea loc vineri, de la ora 9.30, la cimitirul Bellu din Bucureşti.

O ceremonie în memoria pianistei Mihaela Ursuleasa va fi organizată şi la Viena, marţi, de la ora 15.00, la Biserica ortodoxă "Învierea Domnului şi Sf. Apostol Andrei" (Simmeringer Hauptstr. 161, 1110 Viena).

 Pianista Mihaela Ursuleasa a fost găsită decedată în apartamentul ei din Viena joi, de impresara sa, Andreea Butucariu. Ursuleasa, care avea 33 de ani, se stabilise la Viena de foarte mulţi ani, unde locuia cu mama ei şi fetiţa sa de şapte ani.

 Potrivit wien.orf.at, poliţia austriacă indică drept cauză probabilă a morţii pianistei o "hemoragie cerebrală" sau o "căzătură fatală". Totodată, a fost indicată drept cauză a morţii o rupere a unui anevrism cerebral, în presa germană citată de AFP.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel