Urmărește emisiunea live


Mișcare uriașă. 300 de membri UNPR au trecut la PSD

Prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale UNPR Galaţi, Vergiliu Vals, şi aproximativ 300 de membri s-au înscris marţi în PSD, ei declarându-se nemulţumiţi de linia politică adoptată de partid pe plan local.

'Am creat la nivelul organizaţiei municipale UNPR Galaţi o cultură bazată în primul rând pe respectul reciproc, care nu s-a mai regăsit din 2015 de la venirea lui Marius Stan, preşedintele impus la conducerea organizaţiei. Din nefericire, în ultimul an şi jumătate a avut loc un derapaj brutal de la această cultură pe care am dezvoltat-o. (...) Toate semnalele mele de alarmă legate de organizaţia municipală UNPR şi de dezvoltarea oraşului au rămas fără răspuns', a declarat Vergiliu Vals, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PSD Galaţi.

Vals a precizat că au mai părăsit UNPR aproximativ 300 de membri ai organizaţiei municipale, printre care un consilier municipal şi 12 dintre cei 27 de membri ai Biroului Permanent Municipal.

[citeste si]

Fostul lider UNPR a mai spus că astfel de mişcări se vor produce în curând şi în cadrul organizaţiei judeţene UNPR Galaţi. Preşedintele organizaţiei municipale PSD Galaţi, Florin Popa, a salutat înscrierea în PSD a celor aproximativ 300 de membri UNPR, dar mai ales a celor din conducerea UNPR Galaţi. 'Este de fapt o integrare aproape naturală, pentru că din toamna lui 2012 încoace am lucrat împreună la toate campaniile electorale', a spus Popa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel