Menajeră, condamnată la închisoare după ce a turnat apă din toaletă în apa de băut a familiei la care lucra

Menajeră, condamnată la închisoare după ce a turnat apă din toaletă în apa de băut a familiei la care lucra / Foto: Pixabay
Menajeră, condamnată la închisoare după ce a turnat apă din toaletă în apa de băut a familiei la care lucra / Foto: Pixabay

O menajeră a fost condamnată la închisoare după ce a turnat apă din toaletă în apa de băut a familiei la care lucra.

O menajeră din Filipine a fost condamnată la o lună de închisoare în Singapore după ce a recunoscut că a comis mai multe infracţiuni printre care se numără umplerea vasului cu apă potabilă al familiei la care era angajată cu apă dintr-un vas de toaletă, relatează Agerpres, citând DPA.

Menajera a scuipat în apa familiei și a furat produse cosmetice



Gozar Rose Magtanong, în vârstă de 32 de ani, a fost acuzată că a scuipat în apa potabilă şi că furat produse cosmetice în valoare de câteva sute de dolari de la angajatorii ei.

Familia pentru care ea a lucrat a descoperit furturile după instalarea unor camere de supraveghere în locuinţa lor, potrivit unui raport al instanţei publicat de ziarul Today din Singapore.

Menajera a recunoscut celelalte infracţiuni după ce au fost ameninţată că va fi concediată. Imaginile surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere au arătat, de asemenea, că acuzata a scuipat în vasul cu apă potabilă al familiei.

De ce ar fi făcut aceste lucruri



Avocaţii lui Magtanong au susţinut că aceasta a fost supusă la rele tratamente, printre care confiscarea telefonului, dar şi a fost prost hrănită şi că nu îi fusese plătit salariul timp de două luni.

În cazul în care aveţi nemulţumiri, aveţi la dispoziţie canale legitime (pentru comunicarea lor), dar nu este corect să procedaţi astfel, i-a spus judecătorul Ng Peng Hong acuzatei.

Bijuterii în valoare de 200.000 euro, furate și ascunse de o menajeră în cutii cu cremă de mâini și recipiente cu ulei de motor

O menajeră din Republica Moldova, bănuită că în Franța a furat bijuterii în valoare de 200.000 de euro de la o familie de turci, a fost prinsă la Albița de polițiștii de frontieră români, în luna august. Femeia a încercat să treacă granița având asupra ei aproape un kilogram de aur.

Polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele femeii 910 grame de aur, trei ceasuri din metal prețios și suma de 4.340 de euro. Obiectele fuseseră ascunse în cutii cu cremă de mâini şi în recipiente cu ulei de motor. Polițiștii au făcut verificări în baza de date și au aflat că femeia de 37 de ani este suspectă în cadrul unui mare furt făcut în Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel