Evaluarea Guvernului - memorandum în ședința de Guvern de azi

Şedinţă de Guvern, miercuri, în care se va discuta un memorandum privind evaluarea acţiunilor întreprinse pentru îndeplinirea programului de guvernare.

Memorandumul cu tema 'Evaluarea complexă a acţiunilor întreprinse de Guvern în anul 2018 pentru îndeplinirea programului de guvernare şi publicarea unui volum privind activitatea guvernamentală', precum şi un proiect de hotărâre referitor la paşapoartele electronice se află pe ordinea de zi a şedinţei Executivului, care va avea loc miercuri.

Potrivit Biroului de presă al Executivului, pe agenda întâlnirii Cabinetului se află, de asemenea, proiectul de lege pentru modificarea art. 8 alin. (1) din Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

Citește și: Dăncilă, momente tensionate cu Dragnea: I-am spus NU!

Ordinea de zi a ședinței de Guvern

În şedinţă ar putea fi discutate şi o serie de proiecte de hotărâre, printre care cel pentru modificarea HG nr. 557/2006 privind stabilirea datei de la care se pun în circulaţie paşapoartele electronice, precum şi a formei şi a conţinutului acestora, dar şi cel pentru modificarea HG nr. 556/2006 privind stabilirea datei de la care se eliberează paşapoarte simple temporare.

Totodată, pe ordinea de zi figurează şi eliberări sau numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi. Guvernul ar putea aproba miercuri şi proiectul privind înfiinţarea şi funcţionarea Teatrului Muzical 'Ambasadorii' şi pentru modificarea şi completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 90/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

Citește și: Proteste 10 august. ONU, anchetă. Corespondența cu România, răspuns din Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel