Dăncilă, momente tensionate cu Dragnea: I-am spus NU!

Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre relația sa cu Liviu Dragnea.

Aceasta a răspuns acuzelor potrivit cărora Dragnea conduce prin interpuși și a mărturisit că au fost mai multe momente tensionate în care l-a refuzat categoric.

„Au fost multe momente tensionate cu președintele Liviu Dragnea. De multe ori faptul că nu am dus la bun sfârșit anumite lucruri, așa cum trebuia, sau nu ne-am încadrat în anumite termene a stârnit nemulțumiri și e normal.

Dar în același timp relația cu președintele Liviu Dragnea e una bună, el este președintele partidului. Suntem un guvern politic, susținut de alianța PSD–ALDE.

Au fost și momente când i-am spus nu. Mi-a respectat decizia. S-a spus de multe ori că Guvernul e condus de Dragnea, că eu sunt condusă de el. Eu cred ca au vrut să lipească această etichetă, dar e un lucru normal ca președintele partidului să ii ceară premierului să pună în aplicare programul de guvernare. Nu contează numele premierului. Același lucru s-a cerut și Guvernului Tudose sau Guvernului Grindeanu. Este un lucru de normalitate.

Președintele Dragnea nu a venit la Guvern să spună să facem un lucru sau să nu îl facem. A cerut să punem în aplicare programul de guvernare”, a precizat Viorica Dăncilă la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel