Mario De Mezzo, comentariu tare după demisia lui Bogdan Oprea din cabinetul lui Vlad Voiculescu. "Şi-a dat seama că şeful e atât de tare..."

Sursa: Facebook Vlad Voiculescu
Sursa: Facebook Vlad Voiculescu

Mario De Mezzo (PNL) a reacţionat după ce profesorul Bogdan Oprea a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi l-a ironizat pe acesta din urmă. 

"În seara aceasta am decis că respect un om pe care nu îl cunosc.

Purtătorul de cuvânt al unui ministru - nu spunem care să nu arătăm cu degetul, PLUS că e despre gest, nu despre oameni, și-a dat demisia. De ce? Simplu: și-a dat seama că șeful lui e atât de bun pe comunicare, încât nu (se) merita să pape banii oamenilor inutili și s-a întors la catedră. Chapeau", a scris Mario De Mezzo pe Facebook.

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, și-a dat demisia.

"De astăzi, revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare și la proiectele de voluntariat care m-au îmbogățit atât de mult sufletește în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătății încetează. Îi mulțumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă și pentru prietenie și-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care și l-a asumat cu curaj", a scris Bogdan Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel