EXCLUSIV  Marea iubire, afacere nouă și mai mulți bani pentru o ZODIE în 2022. E anul ei, iar prietenii vor juca un rol important

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Anul 2022, pentru o zodie, va veni cu multe schimbări importante. 

„Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în Casa a 7-a, a relațiilor, deci te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu, sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. (...) Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită. (...) 2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener.

VEZI ȘI: Vindecare și o relație serioasă, în 2022, pentru o ZODIE

Atenție: trebuie să fii foarte atent în preajma datei de 12 aprilie. Conjuncția Jupiter-Neptun te poate face să crezi că ai dat lovitura. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. (...) Planurile tale vor prinde contur după 20 august. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Leu și cei cu ascendent în această zodie. 

Mai multe previziuni pentru 2022 pe astrosens.ro!

Țineți minte două date din octombrie 2021

Daniela Simulescu a atras atenția asupra a doua date din luna octombrie 2021. „Țineți minte două date: 11 și 17 octombrie. Pe 11, Saturn își va opri retrogradarea, iar pe 17 octombrie, Jupiter va face același lucru, în semnul Vărsătorului. Acești doi aștri au fost “vinovați“ pentru distanțarea socială, restricții, proteste. Abia în jurul celor două date ne vom da seama de amplitudinea valului patru al pandemiei. Vă invit să fiți atenți la incidența dintre 11 și 17 octombrie. Semnul Vărsătorului adoră realitatea așa cum este ea cu adevărat, nu optimismul deșănțat”, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel