Marcel Ciolacu, susţinut de primarul Sectorului 6 pentru şefia PSD

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu va fi susţinut la congresul PSD, unde se va alege noul preşedinte, şi de primarul Sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu. 

"Cred că Marcel Ciolacu este potrivit să meargă mai departe cu acest mandat de președinte al PSD. Chiar dacă este președinte interimar azi, eu cred că Marcel Ciolacu are toate șansele să fie ales președinte în Congresul extraordinar pe care îl avem în luna martie. Democrația susține și această variantă de lucru: poți avea și mai mulți candidați.", a declarat Gabriel Mutu la Puterea Ştirilor. 

"Ciolacu îndeplineşte toate condiţiile"

"Eu cred că de data aceasta cel care își dorește să ducă mai departe această complicată poziție – PSD trece printr-o perioadă complicată – să vină cu o moțiune, să prezinte un program, o echipă. Trebuie să depășim momentele acelea în care alegem un președinte și nu ne mai interesează cine este lângă el. Eu cred că membrii acestui partid, Congresul Extraordinar, trebuie să aleagă o echipă care să fie prezentată membrilor printr-o asumare clară, printr-o moțiune. Cine dorește să contracandideze sau să candideze la funcția supremă în partid , trebuie să facă acest lucru.

Avem două persoane care vor candida cu două moțiuni. Foarte frumos. Eu, în momentul de față, cred că Marcel Ciolacu îndeplinește toate condițiile să ducă mai departe această poziție de președinte al PSD. Are o abordare foarte corectă, iar aceasta contează foarte mult într-un partid, are viziune, are deschidere pentru tot ceea ce este nou și niciodată nu s-a opus discuțiilor chiar și puțin mai tăioase. Marcel Ciolacu este potrivit pentru această funcție și cred că, cel puțin din partea mea, are susținere", a mai spus primarul Sectorului 6. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel