Manuale digitale pentru clasele I și a II-a: Adresa la care pot fi accesate gratuit

Începând de astăzi, cadrele didactice, elevii și părinții pot accesa gratuit noile manuale pentru clasele I și a II-a, în format digital, intrând pe site-ul www.manuale.edu.ro.

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, a semnat, luni, ordinele de ministru privind aprobarea noilor manuale destinate disciplinelor din clasele I si a II-a, câștigătoare ale licitației organizate de MEN.

Este vorba despre manualele la disciplinele „Matematică și exploarea mediului" pentru clasele I și a II-a, „Comunicare în limba română", clasa a II-a, „Comunicare în limba modernă - Limba engleză" pentru clasele I și a II-a, „Comunicare în limba maternă maghiară", clasa I și „Comunicare în limba română pentru minorități", clasa I.

Manualele digitale disponibile pot fi folosite deja la clasă de către cadrele didactice

În perioada 16 - 22 octombrie, cadrele didactice din învățământul primar vor alege din oferta existentă, manualele adecvate nivelului de pregătire a clasei.

Citește și Scrisoarea unei mame pentru Remus Pricopie: Vă mulțumesc în special pentru manuale, mai precis pentru lipsa lor

Comenzile pentru manualele în format print și digital vor fi făcute de către școli și transmise inspectoratelor școlare județene/al municipiului București și Centrului Național de Evaluare și Examinare (CNEE).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel