Urmărește emisiunea live


Mâna dreaptă a lui Firea, atac aberant la Ciolacu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a lansat un atac aberant la preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, despre care spune că nu ia nicio măsură pentru a cere schimbarea ministrului Mediului, Costel Alexe, din funcţie. 

„Trebuie depusă o moţiune pentru a-l schimba pe ministrul mediului, Costel Alexe. Nu e posibil aşa ceva, să nu facă nimic. Dar trebuie să fii bărbat ca să faci ceva. Nu să stai doar la TV şi să latri", a declarat Bădulescu la B1 TV, referindu-se la Ciolacu.

Ministrul Mediului este considerat vinovat de faptul că o fermă de porci de lângă Bucureşti a incendiat resturi de vegetaţie, astfel încât o parte din Bucureşti a fost inundat de un miros greu, scrie Aktual24.

Atacul politicianist lansat din Primăria Capitalei a fost imediat propagat de presa anti-PSD. Înainte de instituirea stării de urgență, problema poluării în Capitală devenise o temă de campanie electorală: liberalii îi reproșau Gabrielei Firea aglomerația din trafic cu poluarea aferentă, Firea susținea că termocentralele au ars păcură, în loc de gaz metan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel