"Make Europe Great Again (MEGA)". Nicolas Bay, europarlamentar francez, discurs live

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Europarlamentarul francez Nicolas Bay participă la "Make Europe Great Again", conferinţă organizată de AUR, la Bucureşti. 

Principalele declarații:

- Suntem, astăzi, înainte cu doar câteva săptămâni de alegerile europene din 9 iunie. Europa este la încrucişarea drumurilor. Două proiecte foarte diferite, opuse chiar - cel birocratic tehnocratic al Comisiei Europene şi o Europă fără viaţă, rece, la mila vânturilor, imigraţie în masă, cu această sărăcie economică şi alternativa pe care noi o aducem.

- Avem acest slogan - Make Europe Great Again... Să regăsim calea măreţiei, care întotdeauna a fost în istorie caracteristica marilor civilizaţii. Acest slogan este împrumutat de la Trump şi sper că şi el îşi va găsi calea către Casa Alba în câteva luni.

- AUR are o delegaţie importantă în Parlamentul European pentru 9 iunie, cu competenţe, cu experienţă, care vor reprezenta foarte bine România, o ţara măreaţă, europeană, cu o istorie unică, care uneori a fost dispreţuita şu ignorată de Bruxelles. Numele ţării ne aduce aminte că avem această moştenire comună - democraţia romană.

- Ţările europene au o diversitate culturală - istoria noastră a fost rezultatul unor conflicte violente. Civilizația europeană a fost construită cu sânge, prin încercări extraordinare. Avem o civilizaţie comună incontestabilă - raţiunea şi filozofie greacă, apoi democraţia romană, apoi creştinătatea. De la Bucureşti la Paris, de la Sofia la Lisabona, de la Varşovia la Copenhaga, peste tot bate aceeași inimă civilațională a Europei pe care trebuie să o apărăm.

- Miza alegerilor europene este să recreăm Europa după valorile noastre adevărate.

- Să ne regăsim valorile fundamentale şi să facem în aşa fel încât să ne asigurăm libertăţile fundamentale - economică mai ales. Pe asta se fondează Europa. Este o diferenţă fundamentală între progresivi şi conservatori.

- Ştim că nu avem viitor, nu vom putea face faţa tuturor încercărilor dacă nu ne bazăm pe această moştenire fabuloasă pe care o avem Nu suntem proprietarii civilizaţiilor europene, ci doar depozitarii. Este civilizația cea mai frumoasă pe care ne-a dat-o Dumnezeu şi trebuie să o păstrăm, să o transmitem generaţiilor viitoare, când stânga vrea să distrugă tot şi să elimine toate legăturile individului legitime, trebuie să ne concentrăm pe esenţial, ceea ce constituie identitatea noastră - individuală, dar şi ce ţine de naţiune.

- Legătura cu familia este atacată tot timpul de progresişti. Apoi, regiunile noastre, teritoriile.

- Trebuie să ne protejăm frontierele şi să facem în aşa fel încât să nu fim invadaţi de milioane de persoane care nu ne respectă şi nu au vocaţia să rămână în Europa.

- Unii zic că UE este un eşec pentru că a ajuns să ne arate neputința noastră colectivă.

*Declarațiile complete, în materialul video de mai jos.

____________________________________________

Conferința „Make Europe Great Again (MEGA)” este organizată de Institutul Conservator 'Mihai Eminescu', o organizație condusă de senatorul AUR Claudiu Târziu, și are loc în weekendul 27-28 aprilie, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul a început sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 14:00, și va continua duminică, 28 aprilie, de la ora 09:45.

Vor fi prezenți la eveniment invitați internaționali de renume, printre care dr. Robert Malone, Sherronna Bishop, europarlamentarii Nicolas Bay, Ryszard Czarnecki și Morten Messerschmidt, Bruce LeVell reprezentant al administrației Trump, dar și Eduardo Verástegui, fondator și președinte al Viva México Movement. De asemenea, vor fi prezeți și George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR.

Discuțiile se vor concentra pe teme actuale de interes geopolitic, oferind în același timp o perspectivă asupra direcției în care se îndreaptă Europa și lumea în condițiile actuale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel