Mai multe maimuțe supărate au ucis toți câinii dintr-un sat indian, drept răzbunare. Îi aruncau de pe clădiri. Ce le-a înfuriat - VIDEO

Mai multe maimuțe supărate au ucis toți câinii dintr-un sat indian, drept răzbunare. Îi aruncau de pe clădiri. Ce le-a înfuriat / Foto: Pixabay
Mai multe maimuțe supărate au ucis toți câinii dintr-un sat indian, drept răzbunare. Îi aruncau de pe clădiri. Ce le-a înfuriat / Foto: Pixabay

Mai multe maimuțe supărate au ucis întreaga populație de câini a unui sat indian, drept răzbunare. Află în articol ce le-ar fi enervat.

Mai multe maimuțe furioase au ucis întreaga populație de câini a unui sat indian, scrie Daily Mail. Animalele ar fi făcut acest lucru din răzbunare. Ele s-ar fi supărat rău după ce unul dintre câini ar fi ucis un pui de maimuță din satul Lavul din districtul Beed din Maharashtra.

Se pare că atunci când o maimuță vedea un câine, îl lua și îl ducea într-un loc înalt, de obicei într-un copac sau pe acoperișul unei clădiri, de unde îl arunca jos. În ultima lună ar fi fost omorâți aproximativ 250 de câini. Maimuțele i-ar fi atacat și pe localnici, iar părinții se tem acum să își lase copiii la școală pentru că au fost cazuri în care micuții au fost răniți de animale. 

Imaginile din presa indiană par să confirme atacurile. Într-una dintre filmări, o maimuță poate fi văzută pe un acoperiș purtând un cățel pe marginea unei clădiri. În alte imagini, posibil cu incidentul care a declanșat atacurile de răzbunare, apar câini urmărind maimuțe prin sat în timp ce femeile și copiii din localitate fug de teamă. Câinii păreau să protejeze un copil.

Maimuțele ar ataca și copii

Locuitorii au contactat oficialii de la departamentul forestier, cerându-le să prindă maimuțele ucigașe. Cu toate acestea, când ofițerii au fost trimiși în sat, nu au putut să prindă nici măcar una dintre primate. Pentru că aceștia nu au reușit să rezolve problema, sătenii s-au gândit să încerce să salveze singuri câinii. Dar când au făcut-o, maimuțele au ripostat. Postul de știri local a raportat că unii bărbați chiar au căzut de la înălțime atunci când încercau să salveze câinii care fuseseră târâți acolo.

Despre maimuțe se spune că se îndreaptă acum după copiii mici. Se pare că școlarii sunt atacați de maimuțe, creând un nou sentiment de panică în rândul sătenilor. Un copil de opt ani ar fi fost prins și târât de maimuțe, forțând sătenii să arunce cu pietre în ele pentru a le speria și pentru a salva copilul. Deocamdată oamenii spun că nu au o soluție pentru a le potoli pe animalele agresive și încearcă să nu își lase copiii singuri pe stradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel