Lupta unui tată cu trei copii, după ce și-a pierdut soția bolnavă: "Ne-a ars casa. Am rămas doar cu ce avem pe noi". Cum îl poți ajuta

Un tata cu trei copii se lupta sa isi duca traiul de zi de cu zi dupa ce, în 2014, soția lui a murit de cancer. Acum, tot ce mai avea s-a făcut scrum. Dacă vreți să-i întindeți o mână de ajutor, găsiți toate detaliile mai jos.

"Ne-a ars casa. Am ramas doar cu ce avem pe noi". Acesta a fost strigatul de ajutor venit de la Gigi (https://www.facebook.com/gigi.iordan.5), un om incercat greu de soarta. Acum trei zile, casa le-a ars. Toata! Nu le-a mai ramas nimic. Casa este complet distrusa. Are 43 de ani, este un tata vaduv si creste 3 copii. Sotia lui, mama copiilor, a murit in 2014 de cancer mamar. Au ramas cu datorii si are poprire pe conturi, de cand faceau tratamentul sotiei, in incercarea disperata de a o salva.

Acum munceste la negru, din cauza popririlor. Azi nu mai au nimic, doar pe ei, o familie unita. Momentan, s-au adapostit la bunica lor, intr-un apartament de doua camere din Rahova, unde locuieste si unchiul lor de 65 de ani, grav bolnav. O vor lua de la capat, sunt luptatori, dar au nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi. Eu ma voi mobiliza sa ii ajut cu tot ce imi sta in putinta, dar am nevoie si de ajutorul vostru.

In prima faza, ii puteti ajuta cu haine si incaltaminte. Nu mai au nimic. Va las mai jos masurile lor:

Mirela, 11 ani, Incaltaminte 38, Haine xxl

Relu, 16 ani, Incaltaminte 42 - 43, Haine xxl

Ana Maria, 21 ani, Incaltaminte 38, Haine xxl

Gigi, 43 ani, Incaltaminte 43, Haine xxl / 2xl

Pentru reconstructia casei, au nevoie de materiale de constructie. De cum vor reface casa, ma voi mobiliza sa le-o mobilez si sa le-o utilez cu ajutorul vostru, dar momentan nu e cazul pentru ca nu avem unde sa le depozitam. Da, au nevoie de bani. Oricat puteti voi sa donati, va las mai jos contul Anei, fata cea mare:

Titular: ANA IORDAN

IBAN: RO90RZBR0000060018693874

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

Ajuta orice share. Ajuta orice ajutor puteti da!Ma'nclin in fata voastra si sunt sigur ca ii putem ajuta", este mesajul transmis pe pagina de Facebook Man With a Van.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel