Urmărește emisiunea live


Luni se iau deciziile în PSD. Dăncilă face anunțurile

Decizii importante sunt pe ultima sută de metri să fie luate în cadrul Partidului Social Democrat. Premierul Viorica Dăncilă va face anunțuri importante în urma ședinței CEx al PSD. 

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că în ședința CEx al PSD de luni vor fi abordate teme precum remanierea, mobilizarea pentru prezidențiale și analizele din teritoriu. Întrebată dacă sunt tensiuni între ea și ministrul Ana Birchall, premierul a precizat că are relații bune cu toți miniștrii.

„În CEx de luni vom discuta și despre remaniere și despre mobilizarea pentru prezidențiale, despre analizele din teritoriu, despre programul de deplasări pe care îl avem în perioada următoare. Încă o dată precizez că este bine ca aceste decizii să le luăm în forumul statutar și pe urmă să le prezentăm public. Normal că trebuie să îi spun președintelui că fac remaniere. Am spus că vom face remaniere, nu am vorbit despre persoane", a afirmat Viorica Dăncilă, vineri, la sediul ambasadei Franței de la București.
Chestionată dacă există tensiunii sau neînțelegeri între ea și ministrul Justiției Ana Birchall, Viorica Dăncilă a răspuns: „Eu am relații foarte bune cu toți miniștrii Cabinetului".

Cine ar putea fi candidatul la alegerile prezidențiale, din partea PSD

Referitor la prezindențiabilul PSD, Dăncilă a spus că aceste decizii trebuie luate în CEx și apoi votate în Congresul din 3 august.

„Eu cred că astfel de decizii trebuie să le luăm în CEx, pentru că dincolo de sondaje, dincolo de procentele pe care le avem unul sau altul, trebuie să avem și susținerea organizațiilor din teritoriu. Eu cred că trebuie să avem o discuție aplicată în cadrul partidului și când ieșim din forumul statutar vom avea o decizie comună, stabilită prin forumul membrilor", a conchis președintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel