Luminiţa Barcari (PNL): Rareș Bogdan are perfectă dreptate. Bâlbe în Ministerul Sănătății

Facebook Luminiţa Barcari
Facebook Luminiţa Barcari

Luminiţa Barcari, deputat PNL, îi dă dreptate lui Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele partidului, care i-a cerut lui Vlad Voiculescu să o oprească pe Andreea Moldovan de la comunicare, după ce secretarul de stat a sugerat că două săptămâni de lockdown ar fi ideale. 

„Vlad Voiculescu ar trebui s-o cheme pe doamna Andreea Moldovan și s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor sau în spațiul public”, a declarat Rareş Bogdan în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Domnul Rareş Bogdan are perfectă dreptate. În această perioadă, comunicarea este esenţială şi, într-adevăr, în cadrul Ministerului Sănătăţii au fost câteva bâlbe care au alimentat percepţia cetăţenilor despre Ministerul Sănătăţii, în sensul în care nu se face treabă. Eu cred că acolo se lucrează foarte bine, dar comunicarea este defectuoasă.

Iar domnul ministru, aş putea să înţeleg că în perioada scurtă de când este ministru, nu a putut să parcurgă toate ordinele. Important pentru mine este că a avut o discuţie cu reprezentanţii cultelor", a declarat Luminiţa Barcari la Antena 3, făcând referire şi la declaraţiile lui Vlad Voiculescu de joi, 8 aprilie, când a afirmat că nu există niciun ordin de ministru în care să scrie că decedaţii de COVID-19 trebuie să fie îngropaţi fără haine. 

VEZI ŞI  Rareș Bogdan: Voiculescu s-o oprească pe Andreea Moldovan!

Ministerul Sănătăţii, problemă în gestionarea pandemiei

Întrebată de ce nu s-a vorbit mai devreme despre schimbarea acestui ordin de ministru, Luminiţa Barcari a spus că s-ar crea haos dacă s-ar da în spaţiul public toate discuţiile dintre partidele de coaliţie, dar a spus şi că Ministerul Sănătăţii are o problemă în gestionarea pandemiei. 

Luminiţa Barcari: Discuţii au fost, chiar dacă nu am ieşit public să spunem asta. Dar probabil până acum nu s-a ajuns la un numitor comun, au fost şi puncte diferite de vedere. Nu cred că ar trebui ca tot ce discutăm în cadrul Ministerului, până nu ajungem la o formă finală, să fie comunicat. Ar produce mai mult haos. Nu mă refer la acel ordin, ci la discuţiile dintre timp, care dacă nu au dus la o formă finală, nu le puteam da publicităţii. 

Nu e vorba de o problemă între PNL şi USR, ci de discuţiile pe care ministerul Sănătăţii le are cu reprezentanţii cultelor despre slujbele de înmormântare. 

Cătălina Porumbel: Este o problemă de gestionare a pandemiei la minister (n.r. ministerul Sănătăţii)?

Luminiţa Barcari: Bineînţeles că este o problemă, e cel mai important minister, iar lucrurile sunt destul de complicate şi de la o zi la alta trebuie luate alte decizii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel