LIVIU DRAGNEA - PANGLICĂ STEAG ȚINUT SECUIESC: Vicepremierul a refuzat să taie o PANGLICĂ în culorile STEAGULUI SECUIESC

Vicepremierul Liviu Dragnea a participat, joi, la inaugurarea DJ 174A Vatra Dornei - Borsec, în Harghita. Acolo, ministrul Dezvoltării a tăiat panglica tricoloră, dar a refuzat să taie şi o panglică în culorile steagului secuiesc, pusă la sugestia preşedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba.

"Singura panglică pe care am recunoscut-o şi pe care o recunosc este tricolorul românesc. Sunt membru al Guvernului României, am venit aici să inaugurez o investiţie publică pe teritoriul României şi am tăiat panglica ce se taie oriunde în această ţară. Și la Teleorman tăiem aceeaşi panglică, şi la Cluj, şi oriunde am tăiat-o cu drag şi o ţin la piept", a declarat Liviu Dragnea, citat de digi24.ro.

Preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, la sugestia căruia a fost amplasată şi o panglică în culorile steagului secuiesc pentru inaugurarea drumului, a susţinut că nu este supărat din cauza refuzului vicepremierului.

Citește și: Ținutul secuiesc, condus de un președinte. Radu Banciu: Va fi măcel

"Eu cred că trebuie să intrăm în normalitate şi fiecare taie atâtea panglici câte doreşte, pentru că ăsta este obiceiul la noi şi omul unde merge se ţine de obiceiuri, dar cine nu, o să vedem, eu nu mă supăr în niciun fel. Cred că de acum încolo nimeni nu trebuie să se supere dacă vom tăia şi aici şi în alte părţi ale judeţului două panglici, pentru că trăim împreună şi trebuie să convieţuim în pace şi să dezvoltăm împreună acest judeţ, aşadar eu cred că data viitoare o să taie panglica", a spus Borboly Csaba.

Preşedintele CJ Harghita s-a arătat convins că, dacă ar fi venit la Bilbor, premierul Victor Ponta ar fi tăiat panglica secuiască. El a precizat că Liviu Dragnea este binevenit oricând în Harghita, pentru că "mai sunt multe lucruri de făcut în judeţ".

"Era vorba că vine domnul premier şi nu cred că el nu ar fi tăiat-o. Domnul vicepremier Dragnea este binevenit oricând, pentru că şi aici, la Bilbor, încă mai este de lucru şi în celelalte părţi ale judeţului. Panglica (secuiască - n.r.) este pentru prima dată când o folosim în zona nordică a judeţului, dar nu va fi ultima dată. De acum încolo o să tai cele două panglici, pentru că aşa este normal, să avem două drapele sau trei sau patru, câte ne trebuie, care cum simte, sunt simboluri aşadar şi acest lucru este şi va fi normal în viitor", a concluzionat Borboly Csaba.

Vezi și: Un lider UDMR: Am avut un rol în ruperea USL. Trebuie să profităm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel