Listele separate, sfârșitul USL

Dacă PSD și PNL aleg să meargă pe liste separate la alegerile europarlamentare, înseamnă că alianța nu mai poate continua, este de părere primarul municipiului Ploiești.

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Bădescu, a declarat pentru pesurse.ro că cine vrea liste separate vrea ruperea USL și că în această situație e nevoie de un protocol care să nu mai vorbească de USL ci de o “colaborare” între PNL și PSD pe câteva obiective naționale și locale.

“Cred că alegerile europarlamentare fac parte din obiectivele stabilite inițial în USL. Dorința unora de a candida altfel decât pe liste comune nu înseamnă altceva decât o rupere a USL și stabilirea unui alt Protocol de colaborare, de aceasta dată nu sub umbrela USL, ci sub umbrela unui parteneriat care să ne permită atingerea unora din țintele stabilite inițial. USL, colaborarea dintre noi și PNL, poate continua și altfel decât sub umbrela USL.

Eu prefer să mergem împreună pe USL, dar dacă nu se poate, mergem separat și propunerea mea ar fi aceea de realizare a unui protocol care să ne permită în continuare atingerea obiectivelor de guvernare locală și națională”, a declarat primarul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel