Liga Campionilor, PSG eliminată. Neymar: ”Ăștia nu înţeleg nimic din fotbal”

Liga Campionilor - Eliminarea PSG-ul l-a făcut pe Neymar să arunce cuvinte grele către colegii săi.

Brazilianul Neymar, atacantul-vedetă al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, care nu s-a aflat în teren la meciul cu Manchester United (1-3) din cauza unei accidentări, a tunat împotriva arbitrajului pe care l-a considerat defavorabil la adresa parizienilor şi l-a descris drept 'o ruşine', relatează AFP. 'Este o ruşine. Au pus patru tipi care nu înţeleg nimic din fotbal ca să urmărească un şut cu încetinitorul la televizor', a scris Neymar pe contul său de Instagram, după eliminarea lui PSG din Liga Campionilor.

'Nu a fost nimic, niciun penalty', a adăugat 'Ney', care e accidentat şi a ratat ambele meciuri cu Manchester United. Tot pe reţelele de socializare, francezii Eric Cantona şi Patrice Evra, foşti jucători emblematici ai lui Manchester United, şi-au manifestat bucuria. 'Sunt fericit', a spus 'Canto', în timp ce Evra s-a filmat strigând Aici este Manchester, aici este Manchester!.

PSG - eliminare după un meci dramatic

Manchester United s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o în deplasare pe Paris Saint-Germain cu scorul de 3-1, în manşa secundă a optimilor de finală. United, care fusese întrecută pe Old Trafford cu 2-0, a obţinut calificarea după un penalty transformat de Marcus Rashford în min. 90+4, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru henţ la Presnel Kimpembe, după intervenţia arbitrajului video.

Diavolii roşii au deschis scorul rapid pe Parc des Princes, prin belgianul Romelu Lukaku (2), PSG a egalat prin Juan Bernat (12), dar acelaşi Lukaku a adus în avantaj echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer (30). Ambele goluri ale belgianului au venit după erori ale parizienilor, comise de Thilo Kehrer, respectiv Gianluigi Buffon.

Citește și:

Thomas Tuchel, PSG: ELIMINARE lipsită de logică

Solskjaer, antrenor Man United, vorbește despre "o moarte sigură". Declarație după victoria cu PSG

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel