Solskjaer, antrenor Man United, vorbește despre ”o moarte sigură”. Declarație după victoria cu PSG

Ole-Gunnar-Solskjaer-Manchester-United
Ole-Gunnar-Solskjaer-Manchester-United

Gunnar Solskjaer este unul dintre cei mai fericiți antrenori de fotbal după victoria de la Paris.

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a lăudat evoluţia jucătorilor săi în partida de pe Parc des Princes, în care englezii s-au impus cu 3-1 în faţa campioanei en titre a Franţei, Paris Saint-Germain, obţinând o calificare miraculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

'Acesta este clubul nostru. Asta este ceea ce facem. Acesta este Manchester United, aceasta este Liga Campionilor!', a declarat, potrivit AFP, Ole Gunnar Solskjaer, al cărui contract cu United, valabil până la finalul acestui sezon, va fi prelungit cu siguranţă după această performanţă de excepţie, în faţa uneia dintre cele mai puternice echipe din fotbalul european. 'Este o seară tipică pentru Manchester United. Am avut un plan de joc şi ne-am pus încrederea în băieţi, care au fost cu adevărat formidabili. Toată lumea împărtăşeşte o mare mândrie. Jucătorii au fost concentraţi, au ascultat toate instrucţiunile şi au ştiut că trebuie să se apere bine, în faţa unor jucători precum Mbappe sau Di Maria. Ştiam că dacă le lăsăm spaţii, este o moarte sigură. Nu mai este nevoie să ţinem discursuri după acest meci. Este o seară absolut incredibilă', a declarat tehnicianul norvegian, care l-a înlocuit pe portughezul Jose Mourinho la United, în luna decembrie.

Învinsă pe teren propriu în meciul tur (0-2), United nu a renunţat la luptă şi a înscris de trei ori la Paris, prin Romelu Lukaku, care a reuşit o 'dublă' în prima repriză, şi Marcus Rashford, autorul golului calificării, în prelungiri, după un penalty acordat în urma intevenţiei arbitrajului video.

Citește și:

PSG - Manchester United rezultat dramatic în Liga Campionilor

FCSB - Voluntari. Becali și-a distrus echipa: Parcă e copil de mingi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel