Liderii PSD au luat decizii RADICALE pentru alegerile locale din Buzău

Social-democrații buzoieni s-au întâlnit joi în Comitetul Executiv Județean pentru a pune la cale pașii ce trebuie urmați în alegerile locale din 2016.

Marcel Ciolacu, președinte PSD Buzău, a făcut mai multe anunțuri importante și a subliniat faptul că partidul nu va face alianță cu UNPR la nivel județean, pentru lista de consilieri.

"Astăzi PSD Buzău a adoptat în cadrul Comitetului Executiv Județean o serie de prevederi referitoare la alegerile din acest an. Cele mai importante s-au referit la colaborarea cu alte partide, susținerea actualilor primari și a candidaților care corespund din punct de vedere al integrității.

Am hotărât astfel că fiecare organizație locală va putea decide singură dacă va colabora cu vreun partid sau dacă va elabora liste separate. Drept urmare, nu facem alianță cu UNPR la nivel județean, pentru lista de consilieri.

[citeste si]

Am considerat că fiecare dintre cei prezenți știe cel mai bine situația din propria organizație, motiv pentru care decizia trebuie să le aparțină. În același timp, nu mai vreau să susțin membri ai familiilor care activează în partide diferite. De asemenea, am decis să eliminăm dintre candidați pe cei care au firme ce se află în relații contractuale cu Consiliul Județean sau cu primăriile, pentru a exclude orice fel de suspiciune sau problemă.

Lucrurile se schimbă și noi simțim asta, ba mai mult, se schimbă modul de a face campanie, de a face politică și ar fi păcat să nu ne încadrăm în aceste tendințe", a spus Marcel Ciolacu.

Ce a transmis președintele CJ Buzău

"PSD este un partid puternic, cu oameni de calitate, oameni care vor și pot să schimbe în bine comunitatea din care fac parte. De aceea, PSD nu va susține candidați cu afaceri de familie cu primării sau cu Consiliul Județean sau candidați care dobândesc acest rol doar pentru ca sunt fiul/fiica/mama/tata cuiva.

Avem în PSD oameni foarte buni, oameni care au muncit, care au venit cu propuneri de proiecte și au ajutat la implementarea lor, oameni cu inițiativă și spirit civic. Aceștia merită și trebuie susținuți.

Clasa politică trebuie reformată și fiecare dintre noi trebuie și poate să contribuie!", a declarat și Petre Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel