Liberalii din Olt l-au desemnat pe Mario De Mezzo candidat PNL la Primăria Slatina

Biroul politic al PNL Slatina l-a desemnat, luni seara, pe Mario De Mezzo candidat la funcţia de primar al municipiului Slatina, a anunţat, pe o reţea de socializare, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu. 

'PNL îşi respectă întotdeauna promisiunile şi angajamentele, de aceea este timpul să vă facem cunoscută opţiunea noastră pentru persoana cea mai potrivită pentru a fi primarul municipiului Slatina. Nu a fost o decizie deloc uşoară, profesionalismul, competenţa, etica şi valorile morale sunt atribute caracteristice liberalilor în general, însă tinereţea, energia, experienţa comunicativă şi pragmatismul constituie un plus pentru cel care va ţine în mâini destinele Slatinei şi va apăra interesele cetăţenilor săi. Slătinean de origine şi jurnalist de carieră, Mario De Mezzo este, începând de astăzi, candidatul PNL pentru Primăria municipiului Slatina', a anunţat Liviu Voiculescu.

Potrivit preşedintelui PNL Slatina, Viorel Dumitrescu, luni seara, organizaţia liberală municipală i-a acordat lui Mario De Mezzo votul de încredere. 'Sunt slătinean la a patra generaţie. Ca mii de tineri am plecat din Slatina să studiez, să văd cum se întâmplă lucrurile în alte părţi, dar m-am întors de fiecare dată acasă. Este un timp prielnic şi o vreme pentru orice. Pentru mine este timpul să rămân acasă. Pentru Slatina este timpul să crească sănătos, să devină o casă bună pentru cei care o iubesc', a spus Mario De Mezzo, în aceeaşi postare pe facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel