Legea salarizării. PNL, săgeți către PSD: Au ajuns la fundul sacului cu promisiuni

PNL
PNL

Deputatul liberal Glad Varga consideră că Legea privind salarizarea unitară este cel mai bun exemplu că PSD "şi-a atins limita incompetenţei". 

'Cu şase luni de campanie electorală şi alte şase luni de guvernare, PSD şi-a atins limita incompetenţei. Cel mai bun exemplu este cel al Legii privind salarizarea unitară. Suntem cu legea pe masă şi primim semnale de la Guvern că nu sunt fonduri pentru a susţine majorările salariale", declară Varga într-un comunicat de presă.

În opinia liberalului, decizia majorării salariilor nu trebuie să fie una făcută pe un an sau doi, ci pe termen lung, cu susţinere bugetară.

"Altfel, riscăm să avem parte de o nouă criză economică', apreciază Glad Varga. 

'Sigur, orice politician îşi doreşte un nivel de trai ridicat, salarii mai mari pentru cetăţeni, în special în domenii vulnerabile precum Sănătatea sau Educaţia. Dar aceste majorări salariale trebuie să aibă o susţinere bugetară şi, mai ales, trebuie să urmărească o anumită echitate, un echilibru. PNL a avut câteva propuneri, transformate în amendamente, prin care să asigurăm acest echilibru', a completat deputatul. 

El subliniază că a votat în favoarea Legii salarizării unitare pentru că o astfel de lege este necesară, "dar o lege care într-adevăr să aducă echitate şi echilibru în sectorul bugetar". 

'Dacă PSD şi-ar fi dorit cu adevărat o astfel de lege, ar fi ţinut cont şi de aspectele ridicate de PNL. Dar, PSD a demonstrat, în acest an de propagandă continuă, că nu îşi doreşte cu adevărat decât să puncteze la capitolul 'populism', să distragă atenţia cetăţenilor de la alte manevre politice, gen Ordonanţa 13. Acum, se pare că PSD a ajuns la fundul sacului cu promisiuni', este concluzia deputatului liberal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel