EXCLUSIV  Legătura dintre alegerile locale și accidentele rutiere cu victime. Titi Aur: Calitatea drumului influențează votul

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Titi Aur a vorbit despre legătura dintre alegerile locale și accidente.

Titi Aur a vorbit, în cadrul emisiunii De Ce Conducem, de la DC News, despre o problemă puțin discutată în spațiul public și care apare pe drumurile din România în special în perioada alegerilor locale:

"Există o statistică neoficială, de care nu vorbește lumea, și anume faptul că în perioada alegerilor locale crește numărul de victime pe drumurile județene. Se vede clar în statistică. Și vine întrebarea: Ce legătură au alegerile cu victimele?

La sfârșitul unui ciclu electoral, când se apropie alegerile, de obicei în anul respectiv, autoritățile locale, primarii, consiliile județene, fac eforturi și asfaltează și cârpesc toate drumurile ca să vadă poporul că sunt buni, că fac și să-i mai voteze o dată. Calitatea drumului influențează votul.

Când românul se vede pe drumul bun, chiar dacă până atunci a mers numai prin gropi și mergea atent și înjura, etc, piciorul în radiator și încep accidentele grave. Poliția Rutieră avea la un moment dat și statistica asta neoficială. În perioada alegerilor crește numărul de victime. Reversul ar fi să luăm niște picamere și să spargem toate drumurile, că atunci vom merge încet. Bineînțeles că nu asta e soluția, ci să avem drumurile bune, să avem autostrăzi cât mai multe, dar să educăm populația“, a spus, la DC News, Titi Aur.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Restricție bizară pe Valea Oltului. Titi Aur: Te uiți, te crucești și spui: Băi, cine gândește povestea asta? / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel