La 43 de ani, Julia Roberts, frumoasă şi naturală - GALERIE

La cei 43 de ani și mamă a trei copii, Julia Roberts susţine că nu a apelat niciodată la chirurgia estetică şi a pozat sexy în revista "W", potrivit dailymail.co.uk.

Cariera sa este într-o continuă ascensiune de treizeci de ani încoace, dar Julia nu pare să fi îmbătrânit deloc.

Actriţa este foarte elegantă, îmbrăcată într-o rochie neagră clasică, aceasta a  pozat alături de Tom Hanks, care regizează şi joacă în cel mai recent film al său, "Larry Crowne", care va fi lansat în SUA și Marea Britanie pe 1 iulie.

Cei doi au mai jucat împreună în filmul "Charlie Wilson's war", care a câştigat un Oscar.

Julia a recunoscut în interviul pentru revista "W" că a încercat să găsească roluri care o provoacă şi cu care se identifică.

"Cred că e vorba de maturizare. Uşor şi amuzant ţi se potriveşte când eşti mai tânăr, dar nu am abandonat genul, îmi place Lucille Ball, ideea e că multe din poveştile acelea dezvăluie probleme pe care nu le pot portretiza într-un mod convingător la vârsta mea", spune Julia.

"Filmul este despre combaterea cinismului, oamenii sunt optimişti de la natură, trebuie să te fereşti de cinism. Trebuie să spui că vei combate cinismul, astăzi. Am avut ideea asta că un tip unic îşi pierde slujba şi la finalul filmului realizează că este cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla. Credea că va muri, dar răstunarea de situaţie a făcut ca totul să se schimbe în bine ", spune Hanks.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel